To je to što me zanima!

Razbili lanac krijumčara: Uhitili su 17 trgovaca ljudima u Srbiji

Uhićeni se sumnjiče da su krijumčarili državljane Afganistana, Libije, Pakistana, Somalije, Tunisa i Sudana. Akciju su proveli u suradnji s Mađarima i Austrijancima
Vidi originalni članak

Srbijanska policija pokrenula je veliku akciju uhićenja krijumčara ljudima. Uhićeno je 17 kriminalaca osumnjičenih da su švercali ljude s područja Afrike i Azije, potvrdio je za Al Jazeeru ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić. Dodao je kako je vođa krijumčara bio Blaško Vac iz Subotice te da je u akciji pretraženo više od 20 objekata na širem području Srbije. 

Uhićeni se sumnjiče da su za novac krijumčarili državljane Afganistana, Libije, Pakistana, Somalije, Tunisa i Sudana. Srbijanska policija akciju je provela u suradnji s Mađarskom i Austrijom.

>>> Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 10

  • ping-pong 22.11.2011.

    daj daj, sad kad trebaju dobiti odgovor su se našli ulizivati europi sa ovom i akcijom "Armagedon". kako su tobože pravna država koja poštuje ljudska prava! nadam se da je kasno,jer ne mogu sve učinjeno izbrisati sa dvije akcije u kojoj su uhitili tko zna koga, a sigurno su ih odmah pustili na slobodu! Mažu oči mlađariji i starcima, ali za nas su već odavno pročitana knjiga!

  • ludiloki 22.11.2011.

    samar neznas kaj pricas pa nemoj ni komentirat jer se ovdje ne radi o nikakvim kradjama ljudi i prodaji organa...

  • šamar 22.11.2011.

    to je strasno sta rade...kradu djecu da sluze kao sexualna pervesrzija nekoh pedofila...kradu ljude po selima za prodaju organa..hebote sve je u novcu..zabog novca i pohlepe cemo se istrijebiti

Komentiraj...
Vidi sve komentare