To je to što me zanima!

Ravnateljica misteriozno dala ostavku. Onda su otkrili zašto. Tinejdžera je dirala i u učionici!

Saznalo se da je prije 20 godina imala aferu s 18-godišnjim učenikom u srednjoj školi u kojoj je radila. Branila se da je bila pod stresom nakon što je rodila blizance i da je to bila kriva odluka
Vidi originalni članak

Jessica Bader (51) radila je kao pomoćnica ravnatelja u Queensu devet godina da bi prošle godine prešla u novu školu u East Norwichu gdje je postala ravnateljica. No već sljedeći mjesec misteriozno je dala otkaz, prenosi NY Post.

Nitko nije znao zašto je 51-godišnjakinja tako naprasno otišla, a tek je počela raditi. 

No saznalo se da je prije 20 godina imala aferu s 18-godišnjim učenikom u srednjoj školi u kojoj je radila. Jessica je tada bila učiteljica, a tinejdžera je ljubila i dirala čak i usred učionice!

 

Bilo je to u srednjoj školi East Meadow između 2004. i 2005. godine, otkrila je istraga. Tad su je maknuli od učenika i više nije smjela predavati, ali ostala je raditi u administraciji. 

Nedugo nakon toga dala je otkaz, a licencu učiteljice suspendirali su joj na četiri godine.

No 2013. godine prijavila se za posao zamjenice ravnatelja u Queensu i dobila ga je, iako nije jasno kako je to moguće s obzirom na povijest koju ima. 

Potom se nakon godina rada na mjestu zamjenice ravnatelja prijavila u novu školu u kojoj je prošle godine postala ravnateljica. Da bi, ni nakon mjesec dana, odjedanput dala otkaz. Bez obrazloženja.

Jessicu nikad nisu optužili zbog afere s učenikom jer on u to vrijeme nije bio maloljetan. Sad su objavili i dio sa saslušanja 2007. godine.

- Odvratno je ako mislite da je ok da učiteljica ljubi i dira studenta u učionici ili bilo gdje drugdje - rekla je tužiteljica koja je vodila slučaj, a Jessica se branila da je bila pod stresom.

- Bila je to kriva odluka, rodila sam blizance, privatno mi je bilo jako teško i bila sam pod stresom - branila se tada učiteljica.


https://nypost.com/2024/01/06/news/former-li-principal-had-relationship-with-student-investigation/

Idi na 24sata

Komentari 50

  • dadinhoo 10.01.2024.

    Moje sve učiteljice su imale brkove

  • arwin 08.01.2024.

    S 18 godina bez problema može ići u Siriju ili Ukrajinu ratovat ali ne daj bože da se pipka s ženom. E to je kažnjivo s više godina zatvora ili za nju ili za njega, ovisno o kontekstu kojeg će ekipa smisliti.

  • Miške 08.01.2024.

    Ja mislio da to u Livnu

Komentiraj...
Vidi sve komentare