To je to što me zanima!

Rat za Domovinski pokret: Više se ne biraju sredstva kako bi se prokazalo stranačkog kolegu

Nije prošlo ni četiri mjeseca od izbora, a Domovinski pokret puca po šavovima. Sukob unutra stranke je eskalirao do razmjera u kojima se ono što se prije izbornog sabora može opisati samo riječju “bratoubilački rat”
Vidi originalni članak

Obećavali su nacionalnu renesansu. Populacijski preporod. Obnovu konzervativnih, hrvatskih i katoličkih vrijednosti. Nadu za hrvatski narod. “Rekroatizaciju” svega - škola, jezika, kulture, televizije, gospodarstva... Izbacivanje “jugoslavenstva”, “jugokomunizma” i sličnih sablasti prošlosti iz javnog prostora. Izbacivanje SDSS-a iz vladajuće većine i Novosti iz proračuna. Zauzimanje ideoloških resora - kulture i školstva, zbog promjene ideološke paradigme.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 148

  • nemampojmaocempricam 29.08.2024.

    Radic radi s hdzom i dobio je velika obecanja od anreja.nakon ovoga pevex se djeli i vecinski vlasnik je radic

  • TVP 23.08.2024.

    Šta su govorili prije izbora i šta su napravili poslije samo zasluzuju da budu dilitnuti. Jadna obećanja i suplji populizam ne zaslužuje ništa drugo. Ali, zna se……kako ovdje sve funkcionira.

  • vinja 23.08.2024.

    Tko je malo pratio DP i pri tom razmišljao nije mogao očekivati ništa drugo nego ovo što se sada događa, Počelo je od onog koji se uspio probiti u EU parlament na sramotu svih koji su ga brali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare