To je to što me zanima!

Ranjenoj bebi operirali glavu: Liječnici zadovoljni, stabilno je

Beba stara 10 mjeseci teško ozlijeđena u pucnjavi na području Bilog Briga u Zadru. Zadobila je prostrijelnu ranu glave. Operacija glave je dobro prošla, beba je stabilno
Vidi originalni članak

Beba stara 10 mjeseci koja je u  utorak oko 11 sati ujutro teško ozlijeđena u pucnjavi na području Bilog Briga u Zadru hitno je prebačena u Klaićevu bolnicu u Zagrebu. Zadobila je prostrijelnu ranu glave.

Liječnici su joj operirali glavu gotovo četiri sata

Doznajemo kako je operacija prošla dobro, liječnici su napravili sve što su planirali. Beba je stabilno i na respiratoru. Sutra će se znati više.

Podsjetimo, Z.S. (55) je došao u kuću svoje bivše supruge i pucao na njezinog sadašnjeg supruga  M.O. (49) i dijete staro deset mjeseci.

Muškarac je zadobio četiri prostrijelne rane grudnog koša i glave te se liječnici na Odjelu intenzivnog liječenja u zadarskoj Općoj bolnici bore za njegov život.

Kako je policija potvrdila, Z.S. je već napadao sadašnjeg supruga svoje bivše žene. On je 2002. godine upao u njihov stan, potukao se s M. O.  te pucao kroz vrata stana. Otad im prijeti. Napadač i žena navodno imaju odraslu kćer.

Idi na 24sata

Komentari 152

  • varešak 24.12.2014.

    Koji degenerik može pucati i dijete i koji može uzeti dijete u naručje da bi se zaštitio.Brz oporavak žrtvama.

  • user_392580 24.12.2014.

    ovo se dogada u mom kvartu vec 20 godina sve neki lokalni gangsteri koji policija ne more zatvorti i oni se i dalje razmnozavaju i prave dicu koju odgajaju u istom smjeru do kad tako dok ne pocmu ubijat bebe od godinu dana.. ne kuzim zasto ne uvesti smrtnu kaznu stvarno ne kuzim ovo zasluzuje smrt koliko god zvucalo ostro..

  • Hećim 24.12.2014.

    I kod nas ! Konačno pakao i kod nas....

Komentiraj...
Vidi sve komentare