To je to što me zanima!

Radnici u šoku: 'Kad sam vidio požar, noge su mi se odsjekle. Ovo je za plakati, sve uništeno'

Jedan radnik tvrtke u kojoj je buknuo požar u srijedu navečer je ozlijeđen, a njegovi kolege su u šoku. Kako kažu, izgorjelo je cijelo skladište, šteta je velika
Vidi originalni članak

Veliki požar koji je buknuo u dvorištu jedne tvrtke na zagrebačkom Žitnjaku u večernjim satima uzbunio je mnoge Zagrepčane, a posebice one koji žive blizu požara. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Živimo ovdje od 1995. Ovo još nikad nismo doživjeli - rekli su susjedi koji žive u blizini tvrtke za Večernji list. Požar je buknuo oko 21.30, a plamen i dim vidjeli su se iz više dijelova Zagreba. 

POGLEDAJTE VIDEO: POŽAR NA ŽITNJAKU

U požaru je, doznajemo od JVP-a Zagreb, ozlijeđen i jedan radnik. Njegov kolega rekao je za Večernji kako je kompletno skladište izgorjelo do temelja. 

VIDEO: DRAMA U ZAGREBU Veliki požar buknuo u dvorištu tvrtke na Žitnjaku, ozlijeđen je radnik: 'Vatra će sve progutati!'

- Šteta je neprocjenjiva. Vatrogasci se bore, ali skladište je veliko. Tu sam s dečkima iz skladišta, u šoku su - rekao je. 

- Taman sam došao na posao, a kolega mi je rekao da smo u požaru. Par metara iza smo došli i noge su mi se skoro odsjekle, cijeli stražnji dio bio je u plamenu. Ovo je za plakati - dodao je. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare