To je to što me zanima!

Radman više nije najbogatiji: Paladina 'leži' na milijunima, prijavio suprugu na 4000 kuna

Ivan Paladina ima zgrade, hektare zemlje, ušteđevinu, a za kredite na mjesec izdvaja više od 51.000 kuna. Kaže da štedi i ne živi luksuzno. Uz njega je najbogatiji ministar u Vladi Gordan Grlić Radman
Vidi originalni članak

Ako pokušate zbrojiti kvadrate i vrijednost imovine novog ministra graditeljstva Ivana Paladine, trebat će vam barem sat vremena da prođete 16 stranica imovinske kartice. Iako ima tek 39 godina, Paladina je definitivno najimućniji ministar ikad u nekoj hrvatskoj vladi. A imovinu nije naslijedio od obitelji. Nestranački ministar koji je imenovan početkom ožujka rekao nam je da je ponosan na svoje poslovne i menadžerske pothvate zadnjih 15 godina i da je sve što ima stekao na tržištu.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 6

  • Luna777 06.04.2022.

    Eto, čovjek je živio skromno, štedljivo, pazio na svaku kunu, pa se obogatio van svih prosjeka, bez ikakvih makinacija i muljanja. Stoga ga je i Plenković postavio za ministra, jer nada se da će donijeti spas i Hrvatskoj, barem Banovini, sve će procvjetati.  A mi rasipnici nikako da nešto uštedimo od velikih plaća i još većih mirovina. Baš smo nesposobni i rasipnici.

  • Zoran 59T 06.04.2022.

    Pošteno zarađrno ako nećemo govoriti istinu

  • 05.04.2022.

    Na slijedećim izborima nemojte propustiti priliku, zaokružite HDZ/SDP/IDS, ovisno u kojem kraju lijepe naše živite ❤️‍🔥

Komentiraj...
Vidi sve komentare