To je to što me zanima!

'Radili su stvari koje ne mogu ni izgovoriti. Silovali su je... Bolje da su mi nestali prijatelji mrtvi'

Napad je, kaže konobarica Hila Fakliro, započeo projektilima koji su letjeli iznad njih, a posjetitelji su odmah potrčali u zaklon
Vidi originalni članak

Hila Fakliro radila je kao konobarica na festivalu 'Tribe of Nova', mjestu gdje je Hamas izvršio jedan od najkrvavijih napada otkad je krenuo otvoreni sukob s Izraelom. Tisuće Hamasovih militanata upale su na festival koji se odvijao blizu granice s Gazom, ubijajući pritom civile i uzimajući ljude za taoce.

Hila je za Sky News ispričala da je napad započeo projektilima koji su letjeli iznad njih, a posjetitelji su odmah potrčali u zaklon.

NE PRESTAJE ODMAZDA VIDEO Izrael nastavlja žestoke udare na Gazu: 'Ovo su zgrade Hamasa, njih smo raketirali'

Ležala je na tlu pola sata prije nego što je otrčala do svog automobila u pokušaju da pobjegne. Međutim, policajci su zatvorili cestu. 

- Kad smo se okrenuli, vidjeli smo više od 20 terorista u crnoj odjeći kako pucaju posvuda. Bilo je to kao poligon- rekla je. 

- Samo su pucali u sve. Ako si bio živ, brzo bi bio mrtav- dodaje.

Na kraju je, kaže, trčala četiri sata, sve dok nije ugledala izraelsku policiju i vojnike. Dok je pokušavala doći do svojih prijatelja, na društvenim mrežama vidjela je snimku ubijanja jedne prijateljice.

PRVI SASTANAK VLADE JEDINSTVA Netanyahu: Svaki pripadnik Hamasa je 'mrtav čovjek'

- Teroristi su sjedili na njoj i silovali je i radili puno stvari koje ne mogu izgovoriti- dodala je.

- Znam četvero ljudi koji su umrli i imam dva prijatelja koji su nestala. Mrzim što to moram reći, ali nadam se da nisu živi jer ne možete ni zamisliti što im možda rade- rekla je. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Th3r4pY 12.10.2023.

    Policija blokirala cestu..hmm Možda je moralo tako biti,. Ušetali hladno na njihov teritorij..hmm

  • 12.10.2023.

    pogledao neku emisiju na YT i tamo čovjek prikazao par videa nisam već par dana dobro..nije ono s naše planete..ono raditi ljudima....katastrofa

  • LILIKA O LILI 12.10.2023.

    Svijet je bolestan u glavu.Demonizovan

Komentiraj...
Vidi sve komentare