To je to što me zanima!

Radeta o vandalizmu u Zadru: 'Šutnja je trajala predugo! Od našeg grada rade 'grad slučaja'

Prošlog su tjedna u Zadru tekućinom zaliveni SDP-ovci. Policija je protiv muškarac koji ih je zalio bojom podigla optužni prijedlog. Nije prošlo malo novi incident
Vidi originalni članak

Dva osobna automobila ispred kuće zadarskog gradonačelnika Branka Dukića zalivena su u srijedu ujutro zelenom bojom. No, osim njegovog automobila nastradao je automobil gradskog vijećnika Mate Lukića. Njemu su automobil išarali i urezali slovo 'u'.

O svemu se oglasio i predsjednik Gradske organizacije SDP-a Zadar, Daniel Radeta.

OPTUŽNI PRIJEDLOG Muškarac koji je SDP-ovce zalio smrdljivom tekućinom priznao sve. Dobio je zabranu prilaska

Ono što se danas dogodilo gradonačelniku Branku Dukiću i Mati Lukiću trebamo svi jasno i glasno osuditi! Uništavanje tuđe imovine je kazneno djelo, bilo to uništeno odijelo na osobi koja obavlja službenu dužnost ili Dukićev osobni automobil, kvalifikacija djela bi trebala biti ista, a primitivci propisno kažnjeni - ističe Radeta.

SRAMOTA U DALMACIJI SDP-ovca Radetu napali zbog ustaškog murala? Zadarski gradonačelnik Dukić još šuti

- Ja nažalost nemam ingerenciju nad institucijama i jedino što mogu iz ove pozicije je osuditi ovaj događaj i ukazivati na nepravilnosti i propuste u njihovom radu.  Zadnja dva mjeseca pokušavam obraniti svoju obitelj, dostojanstvo i dignitet, a nitko iz tih istih institucija ne reagira niti radi svoj posao. Ovo se mora zaustaviti i institucije moraju početi djelovati. Šutnja je trajala predugo i sada imamo nasilnike i huligane koji nam kroje sudbine, uništavaju živote, imovinu i od našeg grada rade "grad slučaj" - poručio je Radeta.

- Neće vam to proći - zaključio je!

INCIDENT U ZADRU Priveli su muškarca koji je zalio SDP-ovca smrdljivom tekućinom

O incidentu se oglasio i Mate Lukić na Facebooku. Ne želi nepotrebno dizati tenzije jer smatra da je Zadar siguran grad. Smatra da je u pitanju čin pojedinca i da je on napravio što je trebao, incident je prijavio policiji koja će dalje postupati...

- Nakon što sam mislio da mi je netko slučajno razbio automobil, urezanu poruku na vozačevim vratima sam pročitao naknadno U ali ne obično U. Gradonačelniku Dukiću je automobil također zaliven kantom boje gdje policija vrši očevid. Ja ne plačem MUP-u i ne želim nikakve istrage. Poruka je jasna pročitao sam ju. Komunisti su imali posla pod okriljem mraka kao i uvijek.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • samocenzura 21.02.2024.

    to je maslo kalmete,on se boji ako izgube da ce biti optuzen .

  • 21.02.2024.

    Nekorektno je bljuvati po jednom gradu zbog jedne osobe koja je polila nekoga, pa bili oni i političari.

  • Anonimus2017 21.02.2024.

    U Zadru je osim HDZa jednak problem i HSP. Lažni domoljubi, konzervativci i pravaši a da im je poslati USKOK u ustanove koje su dobili na upravljanje bilo bi veselo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare