To je to što me zanima!

Putinova prljava igra, Kijev je bijesan na UN-ovog glavnog tajnika: Što radi kod zločinca?!

Ukrajina je ljuta na glavnog tajnika UN-a jer je došao u Kazanj. SAD objavio da imaju dokaze da su sjevernokorejske trupe u Rusiji
Vidi originalni članak

Na sastanak lidera država BRICS-a (inicijalno, Brazil, Rusija, Indija, Kina, Južnoafrička Republika) koji se održava u ruskom Kazanju došla su 24 predsjednika država i vlada. Godišnji sastanci skupine organiziraju se od 2009. godine, ali ovogodišnji ima posebno značenje. Vladimir Putin pokušava poslati poruku Zapadu da sankcije protiv Rusije nisu uspjele. Prema podacima Svjetske banke, Rusija ima rast, a prema paritetu kupovne moći – ne i BDP-u – prestigla je Njemačku i Japan.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 53

  • lukicluka11 24.10.2024.

    SAD objavio da ima dokaze da su Sj. Korejske trupe u Rusiji, pa šta ako su saveznici imaju pravo se pomagati, pa šta rade Američke trupe u Izraelu? Sa židovima ubijaju Palestince i Libanonce, zar oni imaju to pravo a drugi nemaju.

  • camargue 24.10.2024.

    Zašto? Mobilizirat će što veći udio svjetske populacije, svakako daleko veći od zapadne. Ti narodi uglavnom ne vjeruju u previše slobode, smatraju to anarhijom i Zapad gledaju kao bivše kolonijalne gospodare. Smatraju da država ipak treba imati čvršću ruku. To je jednako vrijedno stajalište kao i zapadno.

  • BROKRO 24.10.2024.

    jos cemo mi pasti travu i moliti Ruse i Kineze da nam oproste

Komentiraj...
Vidi sve komentare