To je to što me zanima!

Putinova 'nevjesta’ Alina ljetovala je sa Stefany

Gimnastičarka Alina Kabajeva, koja je navodno u vezi s predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom, dobra je prijateljica Porečanina Slavka Borojevića
Vidi originalni članak

Atraktivna Moskovljanka Alina Kabajeva (24), za koju se “šuška” kako je slomila srce Vladimiru Putinu, već godinama dolazi u Hrvatsku. Slavko Borojević iz Poreča s osmijehom na licu prisjeća se 1999. godine. Tad je na pripremama u Poreču u ruskoj reprezentaciji ritmičke gimnastike prvi put ugledao talentiranu djevojčicu Alinu u pratnji majke Ljube. Još od tada prijateljuje Slavko s prelijepom Ruskinjom.
- U stalnom smo kontaktu. Za putovanja u Moskvu uvijek sam njihov gost, a i oni su moji dragi gosti. Alina je s majkom u Poreču bila i prošlog ljeta - kaže Slavko.
- Znam da su pod velikim pritiskom zbog priče o Alininoj 'vezi’ s Putinom i njihovoj navodnoj ženidbi. Ima li u tom dimu i vatre, ja zasad ne znam. Sve je moguće, pa i oni su samo ljudi, bez obzira na razliku u godinama. Bude li svadbe, ne mogu opisati kako i koliko bih bio počašćen da budem jedan od uzvanika - dodaje Slavko. Alina je u Hrvatskoj upoznala i Stefany Hohnjec koja je kao i ona trenirala ritmičku gimnastiku.

ALINA JE POPULARNA, ALI SKROMNA DJEVOJKA
Od Slavka doznajemo i to da će Alinina majka Ljuba ovih dana iz Moskve doputovati u Poreč kako bi se odmorila od nesnošljivih medijskih pritiska.
- Kabajevi su popularni, ali iznimno skromni i dragi ljudi. Na ulicama Moskve Alina je prava sportska ikona koju svi obožavaju. Ona je jednostavno lijepa, draga i mila djevojka - priča Slavko.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • rotor 22.04.2008.

    Kad Putin vidi Stefany,Alina će otići u zaborav.I tako će Hrvatska zbog Stefke postati nova Ruska pokrajina..E moji novinari ne morate nas činiti velikima..Mi smo mala država i tako će zauvjek ostati...

  • user_24927 21.04.2008.

    ovo je snimano davno jer pogledajte štefičine grudi.njoj su odjednom nabujale a ovdje je još tinejđžerica.

  • Vittela 21.04.2008.

    Jedan od njezinih posljednjih posjeta Poreču- pise na slikama, a sudeci po slikama i stefaninom izgleda ovo je bilo zaista daaaaaavno, a kao alina dolazi stalno tu... nigdje veze

Komentiraj...
Vidi sve komentare