To je to što me zanima!

Putinova ljubavnica rasplakala mladu gimnastičarku, procurio video: 'Radiš li ovo namjerno?'

Dugo se tvrdilo da Kabaeva, unatoč negiranju iz Kremlja, ima dva sina s Putinom. Ruski predsjednik odbija priznati vezu s osvajačicom zlatne olimpijske medalje...
Vidi originalni članak

Bivša gimnastičarka Alina Kabaeva (41), u medijima poznata i kao ljubavnica ruskog predsjednika Vladimira Putina (71), snimljena je kako grubo razgovara s ritmičkom gimnastičarkom Karolinom Tarasovom (13). Tinejdžerica je, prenosi TMZ, bila na rubu suza.

UTJEČE NA IZBORE? Putin ironično rekao da Rusija podržava Harris na izborima: 'Ona se smije tako zarazno...'

'Diktatorica na treningu', tako su strani mediji opisali Kabaevu i naveli da joj ovo nije prvi put da je tako oštra. 

Mlada sportašica Tarasova pohađa Alininu elitnu gimnastičku školu Sky Grace Academy u Sočiju. Nakon što je tijekom svoje rutine nekoliko puta ponovila istu pogrešku, Kabaeva joj je rekla da je 'ravnodušnost najgora stvar koja joj se može dogoditi'.

- Nemoj to ponoviti. Nikada! Radiš li ovo namjerno? Ne razumijem što se događa! Dođi ovamo, molim te. Što to radiš? Izluđuješ samu sebe, jesi li svjesna toga? Nema lakog puta. Ako želiš pobijediti, moraš trenirati - govori Alina uplakanoj tinejdžerici. Na kraju je djevojku ipak zagrlila. 

POGLEDAJTE VIDEO:

A post shared by Alina Kabaeva | Алина Кабаева (@alinakabaeva.officiaal)

Američki TMZ također tvrdi kako je Putinova ljubavnica nekoliko mjeseci prije ovog incidenta prijetila da će istu djevojčicu, zbog njezine loše izvedbe na treningu, poslati natrag u ratom razorenu Ukrajinu.

Inače, Alina je na Olimpijskim igrama osvojila dvije medalje - zlato u Ateni 2004. te broncu u Sydneyju 2000. godine. Druga je najuspješnija ruska ritmička gimnastičarka u povijesti, poslije Jevgenije Kanajeve, a ima i 14 svjetskih i 25 europskih medalja. Od 2007. godine članica je ruskog parlamenta Dume kao članice stranke Jedinstvena Rusija.

A post shared by Alina Kabaeva | Алина Кабаева (@alinakabaeva.officiaal)

Dugo se tvrdilo da Kabaeva, unatoč negiranju iz Kremlja, ima dva sina s Putinom. Prema nedavnom izvješću neovisne istraživačke medijske kuće Dossier Center, dječake neprestano čuvaju službenici osiguranja, a profesionalni treneri, dadilje i guvernante ih obožavaju. Osim što skriva sinove od javnosti, ruski predsjednik čak odbija priznati vezu s osvajačicom zlatne olimpijske medalje, za koju se svojedobno govorilo da je 'luda za seksom'.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare