To je to što me zanima!

Putin stigao u Sjevernu Koreju, prvi put u zadnje 24 godine...

Na poziv predsjedavajućeg državnih poslova DNRK, Kim Jong Una, Vladimir Putin će od 18. do 19. lipnja boraviti u prijateljskom državnom posjetu Demokratskoj Narodnoj Republici Koreji, kaže Kremlj
Vidi originalni članak

Ruski predsjednik Vladimir Putin stigao je u posjet Sjevernoj Koreji. Putin tamo nije bio od 2000. godine dakle riječ je o rijetkom putovanju kojim te dvije zemlje žele istaknuti svoje sve snažnije partnerstvo. Vođa Sjeverne Koreje Kim Jong Un, Putina je pozvao u posjet u rujnu prošle godine dok je boravio u Rusiji.  

- Na poziv predsjedavajućeg državnih poslova DNRK, Kim Jong Una, Vladimir Putin će od 18. do 19. lipnja boraviti u prijateljskom državnom posjetu Demokratskoj Narodnoj Republici Koreji - piše u priopćenju Kremlja te se dodaje da će, nakon Sjeverne Koreje Putin 19. i 20 lipnja posjetiti i Vijetnam.

Rusija se iznimno trudi da javno istakne informaciju o obnovi svojih odnosa sa Sjevernom Korejom od početka rata u Ukrajini.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sjedinjene Države i njihovi saveznici kažu da je Sjeverna Koreja Rusiji isporučila oružje kako bi joj pomogla u borbi u Ukrajini, iako je Sjeverna Koreja rekla da su te izjave "fikcija koju je izmislila zapadna propaganda". 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • pajo0001 18.06.2024.

    Koje spodobe, ko hitler i musolini....genocidasi svrsavaju na ove fotke

  • Jopazg 18.06.2024.

    Potez ocajnika. Kad ides zicat ove gladne iz sj koreje. Vietnam ce bjezat od rusa,kao vrag od tamjana…

Komentiraj...
Vidi sve komentare