To je to što me zanima!

Putin iznio novu ponudu Kijevu: ‘Ovo su naša dva uvjeta za mir'

Sebičnost i bahatost zapadnih država doveli su do sadašnjeg stanja stvari, svijet se približio točki bez povratka, rekao je Putin u obraćanju rukovodstvu Ministarstva vanjskih poslova Rusije
Vidi originalni članak

Ruski predsjednik Vladimir Putin izjavio je da će Rusija pristupiti mirovnim pregovorima ako Ukrajina odustane od pristupanja NATO-u i povuče snage iz regija na koje Moskva polaže pravo, piše Reuters. Također je rekao da će Rusija jamčiti sigurno povlačenje ukrajinskih jedinica.

Ova izjava dolazi uoči summita u Švicarskoj, na koji Rusija nije pozvana i smatra ga gubljenjem vremena. Putin je također upozorio da se svijet približio točki bez povratka zbog pritisaka NATO-a.

UNIŠTILI MOĆAN AVION Ukrajina ima novu taktiku, stižu prvi rezultati: 'Ovo je velika vijest. Putin je stvarno bijesan!'

- Sebičnost i bahatost zapadnih država doveli su do sadašnjeg stanja stvari, svijet se približio točki bez povratka - rekao je Putin u obraćanju rukovodstvu Ministarstva vanjskih poslova Rusije.

Očekuje i kolapsaeuroatlantskog sistema sigurnosti i da će se morati stvoriti novi, kao i da države trebaju razraditi svoje opcije za osiguranje sigurnosti u Euroaziji, navode RIA Novosti.

OGLASIO SE ZELENSKI U ruskom raketnom napadu na Krivij Rih poginulo šestero ljudi

Dodao je i da se svijet mijenja, te da ništa više neće biti kao prije ni u ekonomiji, tehnologiji, globalnoj politici..., prenosi Sputnjik.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • gliva 05.07.2024.

    Stari prdonja Putin šalje djecu u rat za nešto kaj i njemu nije jasno! Tako je i Milošević slao svoje srbijance na rat u Hrvatsku a zašto , to samo on je to zznao!

  • Sokol ga nije volio 14.06.2024.

    Čujem da Ukrajina polaže pravo na Moskvu pa onda se đorajte.Koji prepotentni biser.

  • yocko 14.06.2024.

    Hoće Putin da i oni imaju Krajinu u Ukrajini??

Komentiraj...
Vidi sve komentare