To je to što me zanima!

VIDEO Putin vikao i bjesnio na zamjenika premijera: 'Zašto se praviš lud? Dosta je rasprave'

Kremlj je objavio video snimku sastanka na kojoj je Putin javno ponizio Manturova pred ostalima. Do svađe je došlo nakon što je Manturov ispravio Putinovu tvrdnju da neke tvrtke nisu osigurale ugovore za izgradnju novih aviona ove godine
Vidi originalni članak

Video sastanak članova ruske vlade potpuno je izbacio iz takta ruskog predsjednika Vladimira Putina. On se verbalno sukobio sa  zamjenikom premijera Denisom Manturovim.

Kremlj je objavio video snimku sastanka na kojoj je Putin javno ponizio Manturova pred ostalima. Do svađe je došlo nakon što je Manturov ispravio Putinovu tvrdnju da neke tvrtke nisu osigurale ugovore za izgradnju novih aviona ove godine.

- Nema narudžba čak ni za 2023. godinu u nekim tvrtkama - kazao je Putin, a Manturov je rekao kako su kompanije dale narudžbe i da mu je to potvrdilo Ministarstvo obrane.

RAT SE NE SMIRUJE Zelenski: 'Učinit ćemo sve kako bi obranili Soledar i Bahmut'

Ipak, Putin mu nije vjerovao, a nakon što ga je Manturov i treći puta neuspješno ispravio, Putin je "eksplodirao".

- Sada ćemo završiti ovaj razgovor. Koja je svrha prepiranja s tobom? Meni su direktori potvrdili da ugovora nema, zašto se ti sada praviš lud? - upitao ga je uzrujani Putin.

Ruski mediji su ovu situaciju iskoristili kako bi ojačali Putinov imidž, ali u svojim prikazima nisu objavili Manturove komentare o ugovorima već samo Putinov odgovor.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 24

  • big smile 13.01.2023.

    A hebote , pa ja mislio da krvi bilo a ono običan dominantni stav od par sukundi i ništa drugo.

  • 13.01.2023.

    BOL i JAD a sada još najveći gubitnik isto kao srbi 90tih kad im više nije bilo izlaska ti veliki BLA-BLA-BLA Putin i Milosević a najveći sovjetski gubitnici ovog planeta>ali neka ove zemlje pamtit će se po genocidu<

  • Goranović 12.01.2023.

    E, tako bi i Anemija trebao sa svojim nesposobnim ministrima! Ali treba imati jajca za to!

Komentiraj...
Vidi sve komentare