To je to što me zanima!

Puljak se sastao s vodstvom gradskog Mosta i SDP-a

Splitski gradonačelnik Ivica Puljak (Centar) potvrdio je u utorak  Hini da se tijekom popodneva sastao s vodstvima gradskog SDP-a i Mosta, s kojima je razgovarao o budućoj suradnju i Gradskom vijeću
Vidi originalni članak

Sastanci su, kaže, prošli u vrlo konstruktivnoj atmosferi, razgovarali su o tome kako će funkcionirati u budućnost. Dodao je i kako bi se uskoro trebali ponovno sastati i donijeti konkretne zaključke te potom konstruirati Gradsko vijeće i započeti s radom.

PULJAK POBIJEDIO Luda atmosfera u Puljkovom stožeru: Ivošević zapjevao 'Ovdje nitko nije normalan'...

"Nismo pričali o tome tko će biti na čelu Gradskog vijeća već smo okvirno razgovarali o modalitetima suradnje. Sastanci su bili konstruktivni i očekujem da će se u takvom duhu i nastaviti. Ponovno ćemo se sastati krajem ovog ili početkom idućeg tjedna. Ovoga petka ćemo ja i moji zamjenici preuzeti dužnost", rekao je Puljak.

Ivica Puljak je u drugom krugu izvanrednih lokalnih izbora za gradonačelnika Splita, održanog u nedjelju, 10. srpnja, osvojio 27.496 glasova, a njegov protukandidat nestranački kandidat HDZ- a i HSS-a Zoran Đogaš 13.243 glasa. 

OPET POBIJEDIO U SPLITU Ivica Puljak: Spremni smo da se pobjeda nad HDZ-om proširi na cijelu Hrvatsku. Imaju problem

Konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća mora biti održana u roku od 30 dana od objave službenih rezultata, pa bi po tome Split trebao potvrditi novo vodstvo prije blagdana Velike Gospe, 15. kolovoza.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Miške 13.07.2022.

    Zastrašujuća slika.

  • Vlad 12.07.2022.

    Split I Rijeka bi trebali biti u rangu Županije kao što je slučaj sa Zagrebom pošto više stanovnika (glasača) živi u tim gradovima nego u ostatku Županije. Pravo riješenje bi bilo 5-6 regija i znatno manji broj općina i naselja koja imaju status grada.

  • Mr. Right Now 12.07.2022.

    ovi iz grada barem imaju most , a esdp-ovci su ispod toga mosta u rijeki ponornici !

Komentiraj...
Vidi sve komentare