To je to što me zanima!

Puhovski: Plenkovića bi se moglo opisati kao paranoičnog

NOVI EXPRESS Srušiti Vladu termin je koji znači ilegalno ponašanje, a smijeniti Vladu inače je posao oporbe, ne razumijem o čemu je riječ osim što imam osjećaj da se ponaša kao da je ugrožen
Vidi originalni članak

Premijer Andrej Plenković ovih je dana ponavljao da je oporba istragu o plinskom biznisu u Ini iskoristila za igrokaz u Hrvatskom saboru s ispitivanjem bivšeg šefa Janafa Dragana Kovačevića. Insinuirao je da oporba možda surađuje i s nekime iz inozemstva kako bi preko afere u Ini destabilizirala, pa čak i srušila Vladu. Istaknuo je kako je to sve orkestrirana operacija i da samo mora još vidjeti koliko je ona samo unutarnja, a koliko je i vanjska. O Plenkovićevim izjavama razgovarali smo s političkim analitičarom Žarkom Puhovskim.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • ilmare 21.10.2022.

    Dobro je rekla Jadranka Kosor kako je Plenković nesretan što ga svi ne vole...

  • Luna777 21.10.2022.

    E gospodine Plenkoviću, premijeru, očito je da vas netko sabotira i protiv vas lobira. Možda je oporba, a možda i sam narod... Sjetite se što je vaša stranka radila prijašnjoj vlasti, 555 dana su šatoraši nastojali srušiti ondašnju vlast u Zagrebu, iznašali plinske boce na ulice i prijetili legalnoj vlasti. Da, sve je to bilo u režiji HDZ-a. Iskoristili ste branitelje da dođete na vlast, a sada kad je HDZ na vlasti niti se čuju niti ne vide (do daljnjega), jer dobili su nove povlastice. Isto tako ste iskoristili Most. Naime, nikada ne biste došli na vlast da vam nije bilo Mosta, a onda ste ga prožvakali i ispljunuli. Već to sve govori o vama i vašim metodama vladanja. Vaš moto je očito iskoristiti i ispljunuti, a po mogućnosti i kupiti par žetončića, jer očito vama je sve dozvoljeno da ostanete na vlasti. Zašto se čudite da vas oporba bojkotira u Saboru? Koliko vidim bojkotirate i vi Saborske institucije, te se ne pojavljujete tamo gdje ste pozvani, već kao fol iznašate u isto vrijeme na Saboru Izvješće o Vladi. Vidimo, bahatost vam ne manjka kada oporbu nazivate rusofilima i trabantima. Prpa, a? Premijeru, perfidni ste, egocentrični, licemjerni, cinični, zločesti i osvetoljubivi, premazani ste svim mastima, plus toga branite lopine u vlastitoj stranci, no i vi će te dolijati jednog dana. Narod vas više uopće ne podržava te ste stoga postali paranoični. 

  • 21.10.2022.

    Ako ljudima do sada nije jasno što i kako radi ova vlada onda je svako daljnje opisivanje uzaludno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare