To je to što me zanima!

Obračun u centru Bjelovara: Potukli se i zapucali, ozlijeđeno šest ljudi, jedan propucan u vrat

Na teren je izašla policija, koja je osiguravala mjesto događaja, a u sukobu je ozlijeđeno šestero ljudi. Jedan od njih ima prostrjelnu ranu. Policija je objavila kako su priveli 12 ljudi
Vidi originalni članak

Više ljudi sukobilo se noćas na Trgu hrvatskih branitelja u Bjelovaru, u parku između benzinske postaje i dječjeg igrališta.

Tijekom glasne svađe parkom je odjeknuo i pucanj iz vatrenog oružja. Na mjesto događaja brzo su stigle policija i Hitna pomoć, prenosi Moj portal.

O svemu se oglasila i bjelovarska policija.

Kako navode, na Trgu hrvatskih branitelja nekkoliko minuta iza ponoći došlo je  do tučnjave više osoba i uporabe vatrenog oružja. U sukobu je šest osoba zadobilo lakše tjelesne ozljede od kojih je jedna osoba zadobila prostrjelnu ranu. 

MojPortal doznaje od ravnateljice bjelovarske bolnice, Sanele Grbaš Bratković, kako je ranjeni čovjek propucan u predjelu vrata, dok je više njih imalo površinske ozljede koje su zaradili tokom tučnjave.

U ovim trenucima provodi se očevid te izvidne i dokazne radnje.

Pod nadzorom policije je 12 osoba, a među kojima i osoba koja se dovodi u vezu s ranjavanjem.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja slijedi cjelovito priopćenje, navodi policija.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • dior12 18.08.2024.

    Sta i vi seljaci dosli ste da pisete o romima pa jel neko vama nešto kaže ili piše kad se jebate i ubijate kao sto nisu svi Hrvati i Bosanci i Srbi isti tako nisu ni svi romi Romi su drugo a cigani drugo kad neznatne bolje i da ne pisete seljaci sto nemate za kruh i vi pisete komentare da imate bogatstvo i luksuz šta Romi imaju samo možete da budete ljubomorni 😒😒

  • Neprikladan 17.08.2024.

    kad im zeton cigo kajtazi uz podršku ap dijeli kapom i šapom! BIt će i gore. mnoze se

  • stjepan bobinec šumski 16.08.2024.

    Sad bi ih trebalo sve do zadnjeg zapisati,i obaviti pretragu nastambi,tj...favela

Komentiraj...
Vidi sve komentare