To je to što me zanima!

Pucali mu u prsa jer nije dao torbu sa 50.000 eura

K.Gomilica: Razbojnici su presreli Milana koji je nosio aktovku s novcem. Napali su ga i htjeli mu oteti torbu. Pucali su u njega i istukli mu ženu
Vidi originalni članak

Milan Hrga (48), vlasnik mjenjačnice iz Kaštel Gomilice je u petak ujutro zajedno sa ženom Ivankom izašao iz kuće i krenuo na posao. U ruci je nosio aktovku u kojoj je navodno bilo 50.000 eura. Pred kućom su njega i ženu dočekala dva naoružana pljačkaša. Rekli su mu da im da torbu, ali je Milan odbio. Razbojnici i Milan su se počeli naguravali nasred ceste. Jedan od dvojice pljačkaša odjednom je ispalio hitac i ozlijedio Hrgu. Uzeli su mu torbu i pobjegli. Susjedi kažu da je Ivanka krenula za njima te su se oni zaustavili i istukli ju. Sve je to vidjela Milanova majka Ana koja je izašla iz kuće i potrčala za napadačima. No pala je i uganula gležanj. Ivanka je nazvala Hitnu koja je ozlijeđenog Milana odvezla u KBC Split gdje su ga liječnici operirali i nije u životnoj opasnosti. Navodno mu je pljačkaš pucao u prsa, a susjedi kažu da je Milan prije godinu dana imao operaciju srca. I njegova žena Ivanka je u bolnici. Policajci su blokirali okolne ulice kako bi našli razbojnike. Navodno je u torbi bio mehanizam koji uništava novac u slučaju pljačke, ali se on pokvario.
- Ma cijela familija je krasna. Milan je svako jutro nosio novac, takav je posao radio, a vjerojatno su to lopovi dugo snimali i pripremili pljačku - rekli su susjedi koji su posljednjih dana primijetili auto koji se u kasnim satima sporo kretao ulicom.

RAZBOJNICI SU DULJE VRIJEME PRATILI MILANA?
Prema riječima susjeda, Milan Hrga je svake večeri nosio veliku svotu novca iz mjenjačnice kući te ujutro s novcem kretao na posao. Pretpostavljaju da su i pljaškaši to znali i dulje vrijeme pripremali napad. Susjedi su zadnjih dana primijetili i automobil koji se u kasnim satima sporo kretao njihovom ulicom.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Siljota 11.07.2009.

    Lovu sirotinji! Kad će doći dan da ćemo svi u ovoj kurvinskoj državi biti isti, da nema razlike između bogatih i siromašnih. Nek su svi isti, neće bit ni kriminala radi love nit sličnih gluposti. Najbolje bi bilo kad bi imali diktaturu ko na Kubi, svi su isti i svi jednako žive, kakve stranke i vlade, hoćemo jednog čovjeka koji sve vodi, i nema privatizacije i kapitalizma. Ovo je govno od države

  • user_27152 10.07.2009.

    pa očito su mu pare bitnije

  • sacko 10.07.2009.

    Kako ono u Saudijskoj Arabiji rješavaju takve kad ih,naravno, uhvate? Tamo nema pretrpanih ćuza.Samo pitaju:´´Kojom rukom si ukrao?´´ Slijedi panj i besplatna usluga kirurga na licu mjesta.Pa idi kradi dalje.Drugi put neće sigurno pitati kojom rukom si ukrao. A ako pucaš onda radi malo veći žilet.

Komentiraj...
Vidi sve komentare