To je to što me zanima!

Prve snimke ispitivanja jednog od napadača u Moskvi: 'Dobio sam 5000 € da sve pobijem'

Glavna urednica medijske grupe RT Margarita Simonjan objavila je video koji navodno prikazuje ispitivanje osumnjičenih za napad na dvoranu u Moskvi u kojoj su ubili preko stotinu civila
Vidi originalni članak

U strašnom napadu na koncertnu dvoranu u Moskvi, kad su naoružani napadači upali i počeli pucati po civilima, ženi i djeci, ubijeno je preko stotinu ljudi, među njima ima i djece. Napadači su imali pancirke, kalašnjikove, šok bombe i zapaljive bombe. Ukrajina je odmah objavila kako nema nikakve veze s tim, a odgovornost za napad preuzela je Islamska država. SAD je potvrdio kako i njihovi obavještajni podaci govore o tome da je ISIS iza ovog napada.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rusi su objavili da su uhitili 11 ljudi, od toga četvoricu koja su direktno sudjelovala u napadu. Glavna urednica medijske grupe RT Margarita Simonjan, Putinova propagandistica, objavila je video koji navodno prikazuje ispitivanje osumnjičenih za napad na dvoranu. Kako je objavila, radi se o državljaninu Tađikistana koji drhti dok ga ispituju.

Iz sata u sat pratite informacije o strašnom napadu na portalu 24sata.

- Došao sam iz Turske, dobio sam 5000 eura i naredbu da ih sve pobijem. Pola novca su mi odmah prebacili na račun. Imali smo obuku mjesec dana - rekao je navodno Taždikistanac, koji je dodao kako su ga kontaktirali preko Telegrama prije mjesec dana i da ne zna tko mu je dao oružje koje je koristio u napadu.

 

Idi na 24sata

Komentari 201

  • McFly121 25.03.2024.

    Trag vodi do CIE

  • 24.03.2024.

    trese se od zime ne od straha ! 😁😆

  • Orfej 24.03.2024.

    Znači talibani iz Afganistana ne miruju

Komentiraj...
Vidi sve komentare