To je to što me zanima!

Protiv Joce podigli prijavu, sudac odlučuje o pritvoru

Imamo dokaze koje smo prikupili u suradnji s našim i hrvatskim tužiteljstvom. Sad je na potezu sud, rekao je srpski ministar policije Ivica Dačić
Vidi originalni članak

Srbijanska policija podnijela je kaznenu prijavu protiv Sretena Jocića, poznatijeg kao Joca Amsterdam. Jocića su u srijedu u 19 sati prevezli k istražnom sucu u Srbiji koji će odrediti da li će mu produžiti pritvor. U kaznenoj prijavi terete ga da je naručio i organizirao ubojstvo Ive Pukanića.
- Imamo dokaze koje smo prikupili u suradnji s našim i hrvatskim tužiteljstvom. Sad je na potezu sud - rekao je srpski ministar policije Ivica Dačić. Jocu Amsterdama u utorak su više od četiri sata ispitivali u policiji. Kako nam je rekao njegov odvjetnik Zdenko Tomanović, Joca je rekao da nije imao motiva ubiti Pukanića. U srijedu u večernjim satima ponovno će ga ispitati istražni sudac. Odlučit će i hoće li protiv Jocića pokrenuti istragu i zadržati ga u pritvoru.
- 'Slučaj Pukanić' u Srbiji još nije ni počeo - znakovito je rekao ministar Dačić. No nije želio odgovoriti na pitanje znači li to da će u Srbiji biti još uhićenih zbog ubojstva Pukanića. - Ne mogu govoriti o stvarima na kojima radi sud - dodao je.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • vura-vw 30.04.2009.

    JOCA KRALJU.......NIJE KRIV !!!!!

  • denismotori 29.04.2009.

    bezveze idem natrag tražit rubrike o gotovčevima..

  • classic 29.04.2009.

    Čini mi se da cete mu samo puhnuti u dupe.... (Ako je dosao do statusa najopasnijeg srbina to nije mogao bez podrske vlasti)

Komentiraj...
Vidi sve komentare