To je to što me zanima!

Pronašli vozača koji je usmrtio dijete kraj Okučana: 'Nalazi se u prostorijama policijske postaje'

Vozač je u petak navečer autom naletio na dijete (13) koje je poginulo. Nakon toga se udaljio s mjesta nesreće. Policija je pokrenula veliku potragu i pronašla ga.
Vidi originalni članak

Vozač, koji je kraj Okučana, naletio na dijete i usmrtio ga, pod nadzorom je policije, doznaju 24sata. Nalazi se, doznajemo, u prostorijama policijske postaje.

Podsjetimo, u petak oko 20.43 sati, vozač automobila je naletio na dijete (13) u mjestu Cage. Na teren je vrlo brzo stigla Hitna medicinska pomoć. Pokušali su spasiti dijete, ali bezuspješno.

- Operativnim radom policijskih službenika, večeras je uhićen muškarac (1974.) koji se dovodi u vezu kao počinitelj prometne nesreće. Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje i očevid policijskih službenika - priopćili su iz brodsko-posavske policije

Vozač se nakon nesreće udaljio pa je za njim pokrenuta velika potraga. Vrlo brzo je pronađen te se nalazi u prostorijama policijske postaje.

- Prošao sam tuda nakon nesreće, sve je bilo puno policije. Nisam vidio što se dogodilo, čuo sam samo da je vozač pobjegao, a dijete stradalo. Nisam vidio to vozilo - rekao nam je čitatelj koji je svjedočio nesreći.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Aglaonema 24.08.2024.

    Svakome vozaču se ne daj Bože može nešto takvo dogoditi,ali sjesti se pijan za volan mi nikada nije palo na pamet u 22 god.vozačke...tako da to ne razumijem i nikad neću.A najviše ne razumijem kako kako možeš udariti nekoga i POBJEĆI?

  • 565QW 24.08.2024.

    Čitatelj koji je svjedočio nesreći nije vidio vozilo . Ček malo , tko je ovdje lud ?

  • Zoro osvetnik 91 24.08.2024.

    Javljam se dragovoljno da obavim obavijesni razgovor sa dotićnim....nakon toga samo ostaje mogućnost hranjenja na sondu.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare