To je to što me zanima!

Feštali uz narodnjake: Pronašli vlasnika prostora i organizatora zadarskog korona tuluma

Vlasnik i organizator odgovarat će zbog prekršaja iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti. U utorak su im  uručili prekršajne naloge, rekli su iz zadarske policije
Vidi originalni članak

Policija je pronašla i prijavila vlasnika (50) prostora i organizatora (27) "korona partyja" u Zadru ovog vikenda.

U narodnjačkom klubu Amnezija u zadarskom kvartu Sinjoretovo, kako smo izvijestili, ove subote okupio se veći broj ljudi. Netko je zabavu i snimio, a snimku poslao policiji i Stožeru civilne zaštite te su je oni proslijedili i  inspektorima, a dojave su dobili i od više građana, bijesnih na dernek koji bi mogao postati novim žarištem.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Do sada provedenim izvidima, policija je utvrdila kako se radi o privatnom okupljanju koje je održano u subotu 13. ožujka ove godine na gradskom predjelu Sinjoretovo u objektu u vlasništvu 50-godišnjeg hrvatskog državljanina, na kojem je suprotno Odluci Stožera civilne zaštite RH, sudjelovalo više od 10 osoba - rekla je Ivana Grbin, glasnogovornica policije.

Vlasnik i organizator odgovarat će zbog prekršaja iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti. 

- U utorak su im  uručili prekršajne naloge zbog nepridržavanja mjera sukladno Odluci o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja - dodaje glasnogovornica. Policija još radi na slučaju.

AMNEZIJA U 'AMNEZIJI' VIDEO Korona party u Zadru: Feštali uz narodnjačke pjesme i Veru Matović, policija istražuje

 - Policija i dalje poduzima mjere i radnje u cilju utvrđivanja svih okolnosti i činjenica vezano za navedeni događaj,  a o svim do sada prikupljenim saznanjima izviješten je i Državni inspektorat, te nadležno državno odvjetništvo u Zadru - dodala je Grbin.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • gogo 193 16.03.2021.

    znaci bili su svi koji imaju covid..??????

  • wooly 16.03.2021.

    Ti narodnjaci su veča pošast od korone.

  • bečar-bečar 16.03.2021.

    party je dozvoljen SAMO na Mirogoju 🤷‍♂️

Komentiraj...
Vidi sve komentare