To je to što me zanima!

Promjena vremena: Vjetrovito i osjetno svježije od prošlih dana

Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 13 do 17 u unutrašnjosti te između 19 i 23 stupnja Celzijeva na obali i otocima.
Vidi originalni članak

U većini krajeva danas vjetrovito i osjetno svježije nego proteklih dana, u unutrašnjosti djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku, a mjestimice će pasti i malo kiše, osobito ujutro te ponovno navečer u Slavoniji, prognozira Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ).

Na Jadranu sunčanije, no na jugu zemlje je poslijepodne lokalno moguć poneki pljusak s grmljavinom.

Na kopnu će puhati umjeren i jak sjeverni i sjeveroistočni vjetar, a na Jadranu umjerena do jaka bura s olujnim udarima, podno Velebita navečer i orkanskim.

Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 13 do 17 u unutrašnjosti te između 19 i 23 stupnja Celzijeva na obali i otocima.

PROGNOZA ZA BLAGDAN Iz kratkih rukava, na Uskrs u - zimske jakne! Na kopnu mraz, a na moru olujna i orkanska bura

Nedjelja promjenljivo oblačno, prohladno i vjetrovito uz sjeverac, a na Jadranu jaka i olujna bura. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti oko 3°C. Najviše dnevne temperature oko 12°C, javlja N1.

Ponedjeljak i utorak promjenljivo oblačno i hladno, ujutro u Lici i Gorskom kotaru mraz s temperaturama oko -2°C. Najviše dnevne temperature oko 10°C.

Od srijede postupno zatopljenje, započet će jugo koje će donijeti vlažan, nestabilan i topao zrak sa Sredozemnog mora. Kraj tjedna donosi obilne oborine uz jugo i porast temperature zraka.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Nap* 16.04.2022.

    Danas toplo a bura 17

  • Maddog 16.04.2022.

    Baš,,,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare