To je to što me zanima!

Prometni kolaps u Splitu, auti nepomično stoje u koloni. Policija uputila apel vozačima

Najgore stanje je u Ulici slobode i Ulici kralja Zvonimira, a velike gužve su kao i uvijek u trajektnoj luci
Vidi originalni članak

Prometni kaos zavladao je danas popodne u Splitu nakon što je kratkotrajni pljusak zahvatio to područje. Tako su danas po cijelom gradu auti stajali u nepomičnim kolonama, piše Slobodna Dalmacija.

Najgore stanje je u Ulici slobode i Ulici kralja Zvonimira. Također, velike gužve su kao i uvijek u trajektnoj luci. Ništa bolja situacija nije ni na izlazima iz Splita, pogotovo u smjeru Kaštela, gdje su gužve sve veće.

- Mi za sada nismo dobili nikakvu prijavu prometne nesreće, no u ovakvim uvjetima nešto lako može poći po zlu, stoga pozivamo sve vozače na oprez i strpljenje u prometu - poručili su iz splitske policije.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Cole Younger 02.07.2024.

    To se zove ne mogućnost infrastrukture (cesta) u gradovima ali i izvan njih da primi ogroman broj vozila masovnog turizma kojem težimo (!!!???). Razmišlja se samo zgrabiti čim više novaca u kratkom vremenu .Također je to posljedica gradnje bez ikakvih kočnica po gradovima na svakom dijelu gdje je bila bilo kakva zelena površina. Znači dozvoljava se pre izgrađenost dijelova grada pa sad ima 5 x puta više stanovnika na istoj površini , istim cestama, istoj kanalizaciji kao kad ih je bilo kud i kamo manje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare