To je to što me zanima!

Kaos na autocestama: Teška nesreća na A3 kod Slavonskog Broda, kolone na ZG obilaznici

Pojačan je promet na većini cesta u smjeru mora. Vozačima savjetujemo da održavaju sigurnosni razmak između vozila - poručuju iz HAK-a
Vidi originalni članak

>>> STANJE NA CESTAMA 14:50

 

A1 Zagreb-Ploče-Karamatići (u smjeru mora):

  • kolone vozila u pokretu uz povremene zastoje između čvorova Karlovac i Bosiljevo 2.

A6 Rijeka-Zagreb (u smjeru mora):

  • između čvorova Vrbovsko i Ravna Gora u zoni radova na 27. km vozi se usporeno, kolona je duga oko 1 km.

>>> STANJE NA CESTAMA 11.01

  • pojačan je priljev vozila kod NP Lučko u smjeru mora (na zagrebačkoj obilaznici iz smjera Buzina kolona je duga oko 5 km)
  • prometna nesreća na autocesti A3 na 24+000 km između čvora Buzin i čvora Lučko na zaustavnom traku u smjeru Bregane. Promet se vodi po dvije prometne trake. Vozi se uz ograničenje brzine od 60 km/h
  • prometna nesreća na autocesti A3 na 204+000 km između čvora Lužani i čvora Slavonski Brod zapad na kolniku u smjeru Lipovca. Više osoba ozlijeđeno.Promet se vodi jednom prometnom trakom. Vozi se uz ograničenje brzine od 60 km/h

-------------------------------------------------------------------------------------------

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na autocesti A1 Zagreb-Ploče-Karamatići, između čvorova Karlovac i Bosiljevo, kroz tunel Sveti Marko u smjeru mora vozi se usporeno, jednim trakom, zbog prometne nesreće u kojoj je sudjelovalo više vozila, izvijestio je u četvrtak Hrvatski autoklub (HAK).

Između čvorova Jastrebarsko i Karlovac u smjeru mora vozi se povremeno usporeno u koloni dugoj oko 5 km (uklonjena su vozila iz prometne nesreće u tunelu Sveti Marko); pojačan je priljev vozila kod NP Lučko u smjeru mora (na zagrebačkoj obilaznici iz smjera Buzina kolona je duga oko 7 km, promet je dodatno usporen zbog prometne nesreće na 24. km).

Na većini cesta promet teče bez posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje traju radovi te nema gužvi i zastoja.

Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti.

Zbog Dana državnosti i Tijelova zabranjen je promet za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 t na pojedinim cestama u priobalju u četvrtak (30. svibnja) od 14 do 23 sata. Zabrane nema na autocestama kao ni na državnoj cesti DC1.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • BROKRO 30.05.2024.

    pre malo Radara i kamera pre malo kontrola presretaca i kazne treba barem po duplati , naj veci je razlog razmak i brzina!!

  • Berstuk 30.05.2024.

    Dobro kaj se desava u zadnjih desetak godina? Ljudi su zaboravili voziti ili kaj? Vozio same jos se od 80-ih od Zagreba prema Rijeci i nazad, dok je jos bila stara cesta, a pogotovo po novoj odkad je napravljena jer je gro brze. Nisam nikad ovoliko vidio nesreca koliko u zadnje vrijeme. Poludili ljudi? Kaj se desava tu vise?

  • mimi mala 30.05.2024.

    Moze neko objasniti zasto je u tunelu ogranicenje 100 ili 80 ?   ( kad ga se niko ne pridrzava ) 

Komentiraj...
Vidi sve komentare