To je to što me zanima!

Prometna nesreća na A3, vozi se jednim trakom, ograničili brzinu

Zbog povećane gustoće prometa povremeno se vozi u koloni na Zagrebačkoj obilaznici između čvorova Zagreb zapad i Lučko u smjeru Lipovca; A2 Zagreb-Macelj kod čvora Zagreb zapad u smjeru Zagreba...
Vidi originalni članak

Zbog prometne nesreće na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvora Križ i odmorišta Novoselec u smjeru Lipovca vozi se jednim trakom uz ograničenje brzine od 60 kilometara na sat, izvijestio je u petak ujutro Hrvatski autoklub (HAK). Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski. Magla smanjuje vidljivost ponegdje u unutrašnjosti. Na cestama u gorju i na Jadranskoj magistrali (DC8) mogući su odroni.

Pojačan je promet na gradskim cestama i obilaznicama, a povremeni zastoji i vožnja u koloni su mogući na cestama gdje traju radovi.

Zbog povećane gustoće prometa povremeno se vozi usporeno u koloni na Zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvorova Zagreb zapad i Lučko u smjeru Lipovca; A2 Zagreb-Macelj kod čvora Zagreb zapad u smjeru Zagreba; na Jadranskoj magistrali (DC8) na prilazima Splitu iz smjera Solina i Podstrane; te na brzoj cesti DC1 Solin-Klis u zonama radova u smjeru Splita.

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare