To je to što me zanima!

Profesorici iz afere 'Daj pet' je poništena opomena pred otkaz

Ravnateljica je opomenu izrekla na prijedlog Prosvjetne inspekcije koja je istraživala nepravilnosti. Profesorica je objasnila inspekciji da je spornu ocjenu promijenila nakon pritiska ravnateljice
Vidi originalni članak

Na jučerašnjoj sjednici članovi Školskog odbora većinom glasova poništili su odluku ravnateljice o opomeni pred otkaz profesorici matematike koja je naknadno povisila već zaključene ocjene sinu predsjednika Republike Zorana Milanovića, javlja HRT.

Ravnateljica je opomenu izrekla na prijedlog Prosvjetne inspekcije koja je istraživala nepravilnosti. Profesorica je objasnila inspekciji da je spornu ocjenu promijenila nakon pritiska ravnateljice. 

AFERA 'DAJ PET!' Profesorica koja je podigla ocjenu Milanovićevu sinu dobila je opomenu pred otkaz...

Podsjetimo, ravnateljica Klasične gimnazije Zdravka Martinić-Jerčić izrekla je opomenu pred otkaz profesorici matematike koja je i javno priznala da je učenicima podigla ocjene s četvorke na peticu nakon zaključivanja.

Među tim učenicima bio je i sin predsjednika Zorana Milanovića, a afera je dospjela u javnost nakon što je Jutarnji list objavio kako je do izmjene ocjena došlo nakon intervencije predsjednikove supruge Sanje Musić-Milanović.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • mrsss 28.09.2022.

    čim se takneš u prvu damu, predsjednika, premijera, vladu općenito, brišu ti komentare, bravo za prvu damu tako triba za svoje dite se zalagati, oćete mi sad obrisati sve komentare i mišljenje, nemam ja problema slati mailove institucijama sa svojim imenom i prezime, mogu ja i prvoj dami napisati što mislim o njoj suprugu i konkretnom potezu

  • Voxpopuli_7 27.09.2022.

    Mlada profa je ispala žrtveno janje, a k…. Ravnateljica kukavički oprala ruke. S kojim gustom bi ispričao svoju priču novinama, pa dao otkaz, a prije toga tužio dotičnu Ravnateljicu.Milanovicka može probati iskoristiti svoj utjecaj pa ako ide ide navući ocjenu, ali Ravn nije smjela popustiti već je prijaviti. Ali to bi već bio science fiction …

  • Stojko_ 27.09.2022.

    Znači, profesorica je to napravila pod pritiskom ravnateljice, onda ista ta ravnateljica njoj izriče opomenu pred otkaz zbog toga što je napravila ono što ju je ona tražila da napravi. Umjesto da je ravnateljica sankcionirana. Pa ovoga ima samo u Hrvatskoj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare