To je to što me zanima!

Profesora Kursara napao u ulazu i izudarao ga palicom

Napadač je profesora Tončija Kursara sačekao u hodniku. Tamo je profesora istukao sa palicom. Zagrebačka policija intenzivno traži napadača
Vidi originalni članak

Nepoznati napadač u petak je oko 16 sati u hodniku zgrade u zagrebačkoj ulici Zinke Kunc palicom istukao profesora Tončija Kursara, koji predaje na Fakultetu političkih znanosti. Policija intenzivno traga za napadačem, a Kursaru je pomoć pružena u Traumatološkoj bolnici. S radnog mjesta Kursar je otišao u oko 15.30. Djelatnici fakulteta šokorani su viješću o još jednom premlaćivanjem profesora. Rastresena i u šoku je i njegova supruga Branka koju smo zateli ispred zgrade. Spremala se suprugu u posjetu.
- Mislim da je posrijedi osoba koja je očito bolesna, psihički poremećena. Okomila se na njega. Pretpostavljam da je riječ o nekom tko se osvećuje za nekakav neprolazak na ispitu - rekla je Branka Kursar o mogućem motivu napada. Kaže da policija ima ideje o mogućim napadačima, ali da o tome ne žele još ništa otvoreno govoriti.
- To je nečuveno. Na ovim prostorima se obične ljude tuče kad je u pitanju nekakav velik novac, ali kad je u pitanju neučenje i nemogućnost prolaska na ispitu to mi je apsurdno - izjavila je profesorova supruga.
Prošle godine Kursara je muškarac zalio s leđa bojom za ličenje. Kursar je hodao Držićevom avenijom u blizini fakulteta kad mu je prišao muškarac i rekao "Nećeš ti više rušiti po ispitima". Napadač s bojom uspio je pobjeći prije nego ga je profesor stigao prepoznati. Nakon toga incidenta isti taj napadač Kursara je izudarao letvom.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Falcao12 19.12.2009.

    hahaha

  • stara50 19.12.2009.

    profesori su bogom dani i ne dirajte ih. žalosno je samo što svako govno ima titulu profesora. znam jednog koji je piknuo šestarom ispitne listiće i rekao \"ovi što su ostali na šestaru su prošli, a ostali nisu\" nakon toga se nemate kome žaliti. kakvi su nam ministri, takvi su nam i profesori (ne svi). ni među cvijećem nema pravde nažalost

  • be yourself 19.12.2009.

    Da, profesor je kriv što su ga prebili ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare