To je to što me zanima!

Pročitajte što je Grlić Radman rekao HDZ-ovcima i pokušajte odgonetnuti što je time mislio

Ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman držao je motivacijski govor delegatima na Općem saboru HDZ-a. Govorio je o mudrosti, ludosti, sjedenju pod šljivom, filozofiji...
Vidi originalni članak

Čitava svita HDZ-ovaca slila se ovog vikenda u Šibenik gdje se održava 21. po redu Opći sabor te stranke. Dan im je ispunjen izborima za nove članove predsjedništva i Nacionalnog odbora, ali i raznim govorima i sastancima te 'nabrijavanjem' članova za nadolazeće predsjedničke izbore. Dan je prvo počeo velikim gafom kada je Adrian Vuksanović iz Hrvatske građanske inicijative, stranke koja predstavlja Hrvate u Crnoj Gori, ispred 1500 HDZ-ovaca ispalio 'Hvala Milanoviću'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

A u takvom sličnom tonu se i nastavilo. Evo što je ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman, između ostaloga, poručio u motivacijskom govoru delegatima na općem saboru HDZ-a. Grlić Radman u video prijenosu kreće govoriti oko 43. minute.

Ovo je točan citat iz ministrova govora, a vi pokušajte odgonetnuti što je on ovdje mislio.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Moramo biti hrabri, moramo biti mudri. Ne možemo biti hrabri jer, ako je hrabrost, može biti ludost. A mudrost, nije dovoljno sjediti pod šljivom i misliti o filozofiji jer biti u sigurnoj zoni ne dobivaš ništa, ali gubiš puno. Prema tome, ujediniti hrabrost i mudrost - rekao je Grlić Radman.

Što je Grlić Radman ovdje htio poručiti? Odgovorite u našoj anketi.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • kum3 23.10.2024.

    Ovaj šinter je vrh. Da mi je ćuti neki bilateralni razgovor koji je on obavio.... Milanović svakako mora ostati nervirati te cirkusante .

  • ŠTEF75 22.10.2024.

    mene je sram da me ovakav neugledan čovjek predstavlja u Svijetu

  • baba64 21.10.2024.

    Pravi Ciciban

Komentiraj...
Vidi sve komentare