To je to što me zanima!

Prognoza vremena: Malo sunca, a onda opet pogoršanje i kiša!

Najniža jutarnja temperatura zraka između 8 i 13, na Jadranu od 14 do 20 °C. Najviša dnevna između 22 i 27 °C, prognoziraju iz DHMZ-a
Vidi originalni članak

Djelomice sunčano, no od sredine dana će s jugozapada pristizati sve više oblaka. Mjestimice kiša te pljuskovi s grmljavinom, poslijepodne uglavnom u Dalmaciji i Lici, a navečer i drugdje. Pritom pljuskovi lokalno mogu biti izraženi, osobito u noći i ujutro na krajnjem jugu, krajem dana na sjevernom Jadranu. Vjetar u unutrašnjosti većinom slab, na Jadranu će puhati umjereno jugo i jugozapadnjak, prema večeri prolazno i jak sjeverozapadnjak. Najniža jutarnja temperatura zraka između 8 i 13, na Jadranu od 14 do 20 °C. Najviša dnevna između 22 i 27 °C, prognoziraju iz DHMZ-a.

U nedjelju prijepodne u Slavoniji, Baranji i Srijemu bit će sunčano, a navečer pljuskovi s grmljavinom, temperatura do 27 °C.

Središnju Hrvatsku veći dio dana očekuje sunčano, poslijepodne oblačnije s pljuskovima navečer, temperature od 10 do 27 °C. U Gorskoj Hrvatskoj i na sjevernom Jadranu jutro sunčano, kasnije oblačno s pljuskovima i grmljavinom, na Jadranu slabo do umjereno jugo, navečer bura.

EVO ŠTO NAS ČEKA Ispred nas je vrelo ljeto! Stigla je velika vremenska prognoza: 'Vrlo je velika vjerojatnost da...'

Na srednjem Jadranu jugo koje će poslijepodne okrenuti na jugozapadni i sjeverozapadni vjetar, pljuskovi i grmljavina od sredine dana. Na jugu Hrvatske pljuskovi i grmljavina u noći i jutro, danju sunčanije, uz obalu slaba bura i umjereno jugo, prenosi HRT.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • mars7 02.06.2024.

    promjenjivo vrijeme cas kisa cas sunce

  • hf47 02.06.2024.

    ovi iz DHMZ-a ta upozorenja dižu kao da pale svjetlo na prekidač. sad nema ništa, sad je za cijelu hr upozorenje za danas....

  • atol 02.06.2024.

    Pustimo oblake barem još jedan krug.

Komentiraj...
Vidi sve komentare