To je to što me zanima!

Prijetio muškarcu kod Pule pa se vratio i zapalio mu dva auta

Nakon što je uputio ozbiljne prijetnje muškarcu u Jadreškima, 58-godišnjak se par sati kasnije vratio i izazvao požar na Mercedesu, a potom se požar proširio na još jedan auto i bicikle
Vidi originalni članak

Pulska policija kazneno je prijavila muškarca (58) zbog sumnje da je počinio kaznena djela prijetnje te dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Kako navode, muškarac je u nedjelju oko podneva u dvorištu kuće u Jadreškima prijetio 60-godišnjaku nakon čega je otišao u nepoznatom smjeru. 

VATRA GUTALA SVE PRED SOBOM Policija istražuje požar u Puli

No vratio se par sati kasnije i oko 15.25 sati izazvao požar na Mercedesu pulskih registracija. Vatra se potom proširila i na susjedni Opel, a oba su automobila izgorjela.

Uz automobile, izgorjela su i dva bicikla, kante za smeće i okolno raslinje. Materijalna šteta, koja je nastala 60-godišnjaku i 57-godišnjakinji, procjenjuje se na više desetaka tisuća kuna.

Počinitelja je do dolaska policijskih službenika na mjestu događaja zadržao 60-godišnjak. Policijski službenici priveli su osumnjičenog u policijsku postaju i proveli nad njim kriminalističko istraživanje te će ga danas tijekom dana privesti u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Sokol ga nije volio 11.07.2022.

    Dobro pa je u naslovu naglašeno da su izgorjeli bicikli.

  • japanokinezjapano 11.07.2022.

    Mislim da se tu policija i sudstvo nemaju šta miješati. Treba ih pustiti da sami riješe ono šta su zakuhali.

  • 11.07.2022.

    troše plin iz upaljača a plin poskupio..malo štedi..

Komentiraj...
Vidi sve komentare