To je to što me zanima!

Pijani Slovak zalutao u kuću gluhe žene i zaspao pokraj nje

Bizarna priča iz Podgore: Kako se neslužbeno doznaje, Slovak (40) je slijedeće jutro, prije nego je otišao iz kuće ženi promijenio plahtu. Prijavila ga je policiji
Vidi originalni članak

Splitska policija izvijestila je kako su istražnom sucu priveli 40-godišnjeg Slovaka zbog bludnih radnji na štetu invalidne i gluhonijeme 63-godišnjakinje. Nakon ispitivanja, istražni sudac ga je pustio.

Kako se neslužbeno doznaje, slovački biznismen koji je profesionalni biciklist i ima servis bicikala nakon večere u Podgori, u nedjelju se pijan vraćao prema hotelu. Navodno je lutao i ušao u neku kuću gdje se bacio na krevet i zaspao. Drugo jutro, kad se probudio, pored sebe je vidio teško bolesnu ženu. Iz kuće je otišao tek nakon što joj je promijenio plahtu.

Slovak je prije nekoliko dana s profesionalnom momčadi doputovao na Makarsko primorje. Dodaju da su danju trenirali, a noću tulumarili po konobama. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • direktor 14.04.2011.

    danju trenira, a noću lumpuje i loče, hehehehe pravi športaš

  • Ela Vranješ 13.04.2011.

    Ja sam također mjestanka Podgore i moram komentirati .... Kao prvo ukupno je sedam Slovaka koji svake godine dolaze u Podgoru i ljetuju na crno... Sa Nedjelje na Ponedjeljak u 00:06h meni je kucano na vrata i pokusali su mi razvaliti bravu,pocela sam vikati pa je pocinitelj utekao...vratila sam se spavat jer sam mislila da se mozda netko sali...zatim u 00:20h ponovo se vratio pocinitelj i ponovo je kucao i pokusavao provaliti mi vrata,ja sam ponovo vikala i zvala oca na mob,otac je dosao ali nije nikoga bilo...Ostatk noci sam prenocila sa roditeljima na katu povise... Ujutro kad smo se probudili vidjeli smo da nam je provaljena druga kuca u kojoj je moja baka...otac je pozvao policiju da bi saznali da je provaljeno i u susjede,zene koja je bolesna.Pretpostavlja se da pocinitelj nije bio sam nego ih je bilo troje i ciljano su isli u 3 zene koje su nocile same!!!

  • ZanaVela 13.04.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 7 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare