To je to što me zanima!

Prevrnuo se kamion na A3 kraj Županje, iz njega curi gorivo, nastala je kilometarska kolona

Zabrana prometa proglašena je za sva vozila zbog prometne nesreće na autocesti A3 između čvora Županja i čvora Spačva u smjeru Lipovca. Kolona je duga oko kilometra
Vidi originalni članak

Vozač kamiona iz Srbije prošao je bez ozljeda nakon što se prevrnuo kamionom srbijanskih tablica oko 9 sati na autocesti A3 između čvorova Županja i Spačva.

Kako su nam potvrdili iz PU vukovarsko-srijemske, on se nalazi na licu mjesta. Čeka očevid te će ga ispitati oko uzroka nesreće.

Čitatelj 24sata poslao nam je fotografije na kojima se vidi kako se kamion prevrnuo na bok te je zapriječio sva tri traka, vozne i zaustavni.

U pomoć su pozvani i vatrogasci JVP Županja. Njihov zapovjednik Vladimir Balentović potvrdio nam je kako iz kamiona curi gorivo.

- Mi kamion preventivno zalijevamo pjenom jer postoji opasnost od požara - rekao je kratko zapovjednik.

Iz Hrvatskog autokluba objavili su kako nastaje kolona vozila.

- Zabrana prometa za sva vozila zbog prometne nesreće na autocesti A3 između čvora Županja i čvora Spačva u smjeru Lipovca. Promet se preusmjerava na čvor Županja(A3)-DC55-DC214-ŽC4230-ŽC4299-čvor Spačva (A3). Kolona je duga oko 1 km - pišu iz HAK-a.

HEROJI AUTOCESTE Rukometaši spasili vozača koji se prevrnuo kamionom: 'Bio je bez svijesti, razbili smo staklo'

Podsjetimo, gotovo identična nesreća bila je prošle subote pokraj Novske. Ondje se prevrnuo kamion i blokirao promet u smjeru Zagreba.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Tobi Tobi _____ 23.10.2024.

    ne kuzim ,na prve dve slike gore na kamionu pise SMINA ,na predzadnjoj ne

  • EmilCandor 23.10.2024.

    Nekada su vozači kamiona, šlepera, autobusa i cisterni bili školovani profesionalci s poliženim dŕžavnim ispitom; nosili čiste netom peglane košulje i kravate s grbom tvrtke koju su cijenili i njome se ponosili. Danas to isto voze nesretnici iz krajnje nužde, ucijenjeni mizernim primanjima i radom na crno i kupljenom kategorijom odgovarajuće vozačke dozvole.

  • Space Wall 23.10.2024.

    Bilo bi dobro znati starost vozača. Vidim jako puno jako starih vozača ali možda su oni i bolji od novih koji tipkaju i voze ili još gore onih preumornih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare