To je to što me zanima!

Preselili Dom zdravlja u opasnu zgradu, zaposlenici u strahu: 'Novi potres bi je mogao srušiti'

Grad Zagreb je radio obnove morao iseliti ordinacije Doma zdravlja Zapad. Smjestili su ih u zgradu koja ima žutu naljepnicu, adaptirali su je, a onda je Grad izdao potvrdu: Ta zgrada je neupotrebljiva i treba sanaciju
Vidi originalni članak

Grad nas je preselio ovamo, a onda smo iz istog toga Grada Zagreba doznali da je zgrada neuporabljiva! Oni su samo pokrečili zidove, sakrili oštećenja i uvjeravaju da je sve sigurno, ali ovo je zgrada stara više od stotinu godina i, ako Zagreb opet zatrese potres jači od četiri stupnja prema Richteru, bojimo se da će se zgrada srušiti, kažu nam zabrinuti djelatnici zagrebačkog Doma zdravlja Zagreb Zapad. Oni su od ovog proljeća preseljeni u zgradu na adresi Grgura Ninskog 3, koja je poznata pod starim nazivom Dom zdravlja Željezničar.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • MiaIva 09.07.2024.

    Koji su to zaposlenici u strahu? Neka se potpišu kad idu iznosit ovakve neistine. Radim u tom Domu zdravlja Zagreb - Zapad na lokaciji DZ Željezničara, pišete neistine. Zgrada je ponovo zasjala nakon preuređenja, osim što je okrečeno, stavljeni su novi podovi u veći dio zgrade, promijenjena rasvjeta i veći dio instalacija. Meni osobno, a kako čujem i većem dijelu mojih kolega, je daleko bolje u preuređenoj zgradi, ne želimo se vratit na PBF. Ljude u gradskom uredu ne poznajem, ali za ravnateljicu dr. Rakić Matić i njene suradnike imam samo riječi hvale.

  • 08.07.2024.

    Bude to senf pojel.

  • Demețra 08.07.2024.

    Ne znam o čemu pričaju. To je bio moj Dom zdravlja i preseljen je u Runjaninovu. Puno novija zgrada, neoštećena u potresu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare