To je to što me zanima!

Preokret u nagradnoj igri: Sad Porezna opet provjerava je li bilo muljaže sa slanjem računa

Novac nije isplaćen dobitnicima od kojih je najveći iznos dobio čovjek koji radi aplikacije preko kojih se prijavljuju računi i dostavio je 2855 računa. Porezna kaže da ima nova saznanja i poziva građane da im se jave...
Vidi originalni članak

Porezna uprava još nije isplatila novac dobitnicima prvoga kola nagradne igre "Bez računa se ne računa" jer se rade dodatne analize i provjere je li bilo varanja pri prijavi računa, odgovorili su nam iz Porezne. Porezna je pozvala i putem službenog priopćenja sve građane koji imaju saznanja ili sumnje o potencijalnim nepravilnostima da im se jave, a kako nam kažu, javili su se građani s "korisnim saznanjima" i sad Porezna i državna tvrtka Apis IT, koja je izradila aplikaciju, provode dodatne usporedbe i analize prijavljenih računa pobjednika. Nagradna igra još traje i Porezna zasad ne planira, niti zakonski može, promijeniti pravila da se pobjednici "izvlače", odnosno biraju na sreću.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 21

  • kum3 13.09.2024.

    A jes ja isto budala što sam poslao 50-tak računa. Sve svoje. Neke sam čak i tražio jer ih ne bih ni dobio. Neću više. Ajd bok.

  • Samo pravo 13.09.2024.

    onda valjda još nitko nije dobio..ak se ja razumijem..

  • quark 13.09.2024.

    I sitno je bitno

Komentiraj...
Vidi sve komentare