To je to što me zanima!

Preminuo u bolnici u Varaždinu: Udarila ga autom pa pobjegla, nije imala ni vozačku dozvolu

Od posljedica prometne nesreće koja se dogodila u peta oko 22.55 sati u Varaždinskoj ulici u Sračincu, preminuo je 48-godišnji muškarac na kojeg je naletio automobil dok je prelazio cestu
Vidi originalni članak

Prometna nesreća dogodila se na način što se pješak kretao južnim nogostupom Varaždinske ulice te na mjestu gdje nema obilježenog pješačkog prijelaza započeo prelaziti kolnik, a da se nije uvjerio da to može učiniti na siguran način. U tom je trenutku na njega naletjelo osobno vozilo kojim je iz smjera Varaždina u smjeru Majerja, upravljala 34-godišnjakinja. Pješak je uslijed udara odbačen na južnu prometnu traku, pri čemu je ozlijeđen. Medicinska mu je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, gdje je danas, 13. listopada, preminuo od posljedica zadobivenih ozljeda.

Nakon prouzročene prometne nesreće, vozačica je napustila mjesto događaja, a da o prometnoj nesreći nije obavijestila policiju ni zdravstvenu ustanovu, niti pružila pomoć ozlijeđenoj osobi. Istu su naknadno pronašli policijski službenici na adresi stanovanja. Također je utvrđeno da je vozilom upravljala u vrijeme kad joj je vozačka dozvola ukinuta rješenjem Policijske uprave varaždinske do 15. svibnja 2026. godine.

UDARIO I PROMETNI ZNAK Mladić (20) golfom je jurio kroz Donju Zdenčinu pa sletio u potok i teško se ozlijedio

Ista je uhićena te po dovršenom kriminalističkom istraživanju uz kaznenu prijavu za kazneno djelo Nepružanje pomoći, predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske.

SUDAR ZBOG NEPAŽNJE VIDEO Sudarili se kombi i auto na autocesti A3 kod Kutine, jedan čovjek prebačen u bolnicu

Današnjeg je dana dovedena na Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu i istražnoj sutkinji Županijskog suda u Varaždinu, koja joj odredila istražni zatvor.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Maddog 13.10.2024.

    Jbte, napraviš sr**e i ne ostaneš pomoći nego pobjegneš,, e takve bi trebalo zatvoriti bez suđenja na 30-tak godina,,

  • Igor 051 13.10.2024.

    I Bane je ubio čovjeka i nikom ništa

  • blacknight 13.10.2024.

    1.stvar: da je imala iskaznicu HDZ-a pila bi kave kao i Bane legenda. 2.stvar: danas život ne vrijedi apsolutno nista jer malo tko ima dobrih ljudskih osobina,kao sto vidimo svatko malo netko nekoga zgazi,ali nitko ne pruza prvu pomoc koja bi vjerojatno u pola slucaja rezultiralo životom,a ne smrcu

Komentiraj...
Vidi sve komentare