To je to što me zanima!

Preminuo biciklist na kojeg je naletio auto kod Koprivnice

Vozilo hitne pomoći prevezlo ga je u koprivničku Opću bolnicu. Imao je opasne životne ozljede te je cijelo vrijeme bio je u komi
Vidi originalni članak

Od posljedica teške nesreće preminuo je biciklist na kojeg je naletio automobil kod mjesta Repeša blizu Koprivnice, javlja ePodravina. 

U BOLNICI JE Biciklist se sudario s autom kod Koprivnice, teško je ozlijeđen

Vozilo hitne pomoći prevezlo ga je u koprivničku Opću bolnicu. Imao je opasne životne ozljede te je cijelo vrijeme bio je u komi.

– Samo sam čuo da je puknulo. Stao sam gdje sam stao. Idem pogledati i vidim čovjeka kako leži na cesti na leđima. Mislio sam da je mrtav. Odmah sam zvao službe. Okrenuo sam ga na bok, bio je pri svijesti – ispričao je vozač osobnog automobila kojeg je policija nakon nesreće i uhitila.

– Eto, dragi prijatelji, prevelika brzina, nepažnja i l neosvijetljenost ceste oduzeli su još jedan mladi život. Danas je umro. Prijatelju, laka ti zemlja i pokoj vječni – poručio je prijatelj stradalog biciklista.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • kaius 17.02.2024.

    kod takvih stvari više nisam siguran prema kome bi uperio prst,...jučer vozim i još je bio dan i biciklistu vidim mnogo prije+ ima odlićno svijetlo iza..a prije par mjeseci po mraku jedva vidio žensku kako pedalira i dobro da je bila rsvjeta ..sva obučena u crno,crna kapa na glavi bez ikakvog svijetla ni ispred ni iza.a nakon par sto metara nema više rasvjete,i samo da ide vozilo iz suprotnog smjera i malo te oslijepi veoma teško da je onda vidiš i eto vraga... ima kada,iako rijeđe da i po mraku vidim nekog mnogo prije ,ali taj ima odlićno svijetlo iza i nema šanse da ga ne vidim.postoji kazna ali nisam čuo da baš kažnjavaju u vzi svijetla pa ako mene kazni ako sunce sija i npr zaboravim upalit svijetla red bi bio da se i njih kažnjava

  • Amlionna 17.02.2024.

    !!!! Vruće djevojke čekaju vas na ----- Top25.fun

Komentiraj...
Vidi sve komentare