To je to što me zanima!

Imao je zabranu prilaska, ženu je uhodio i maltretirao. Sud ga je pustio, a onda ju je ubio...

Policija je u Sopotu u Gospodarskoj ulici pronašla dva tijela, muškarca i žene. Izvijestili su kako je on sam sebi presudio
Vidi originalni članak

Čuo sam da je imao zabranu prilaska toj ženi. Znam samo da ta situacija između njih nije bila dobra neko duže vrijeme, no ovo što joj je napravio je prestrašno, rekao nam je jedan od stanara koji živi u okolici zgrade u Sopotu, mjestu zločina gdje je policija pronašla dva tijela.

TRAGEDIJA U ZAGREBU VIDEO Detalji strave u Zagrebu: Ubio je ženu pa presudio sebi? 'Dočekao je u prizemlju i pucao'

Riječ je o ženi i muškarcu kojeg je policija pronašla u autu. Sumnja se na kazneno djelo.  Nova TV je izvijestila kako je muškarac navodno ženu usmrtio u hodniku. Nedugo nakon što je policija stigla, pronašli su muškarca s prostrjelnom ranom u autu. Policija je ogradila automobil.

Jutarnji list piše kako je žena bila u kratkoj vezi s tim muškarcem. Nakon prekida navodno ju je uhodio i maltretirao, a ona je sve to prijavila i policiji. 

STRAVIČAN ZLOČIN U ZAGREBU Susjeda ubijene žene u Sopotu: Mislila sam da se onesvijestila, a onda sam vidjela da leži u krvi

Jutarnji neslužbeno doznaje da je uhitila muškarca, koji je inače umirovljenik, zbog sumnje u kazneno djelo prijetnje smrću. Dežurni sudac Županijskog suda izrekao mu je mjeru zabrane približavanja, unatoč tome što je Općinsko državno odvjetništvo tražilo istražni zatvor.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Gogy5 06.09.2024.

    Kažu godine su samo broj...Od samog početka to nije ništa bilo normalno..Razlika 20 godina tu priča počinje i završava. 

  • Konjak 0.5 06.09.2024.

    Šta kaže ministar Piletić na to sve?   

  • Smik 06.09.2024.

    Ta zabrana prilaska je problematična odluka suda koju je u praksi nemoguće provesti. Naprimjer: muškar mora otići iz vlastite kuće u kojoj ostaje ona sa ljubavnikom. Pa nađite mi čovjeka koji neće doći  u vlastitu kuću i napraviti rusvaj. Ako sud već donese takvu odluku mora mu naći smještaj i staviti ogrlicu za praćenje ili sl. 

Komentiraj...
Vidi sve komentare