To je to što me zanima!

Premijerka na Vladi nije govorila o smjeni Kalmete

Nakon željezničke nesreće u Zagrebu Kosor je dala naslutiti da su Kalmeti odbrojeni dani, no dan poslije premijerka je promijenila svoj stav
Vidi originalni članak

Na sjednici Vlade premijerka Kosor niti jednom riječju nije se osvrnula na sudbinu ministra Božidara Kalmete. Nakon željezničke nesreće na zagrebačkom Glavnom kolodvoru premijerka je dala naslutiti da su ministru odbrojeni dani u Vladi, no samo dan poslije iz njezinih izjava moglo se zaključiti da je promijenila stav. Vlada je u srijedu odlučila natječaj za prodaju pet brodogradilišta raspisati do 15. veljače, a ne kako je ranije rečeno do 6. siječnja iduće godine. Natječaj će trajati 60 dana. Vlada je za 50 posto smanjila i naknadu za poticanje proizvodnje struje iz obnovljivih izvora energije. Umjesto 0,0089 kuna po kilovat satu naknada će iduće godine iznositi 0,005 kuna po kilovat satu. Ministar gospodarstva Popijač uvjeren je da ovo smanjenje na računima za struju osjetiti uz gospodarstvo i ostali kupci električne energije.

VIŠE ROĐENIH NEGO UMRLIH; MUŠKARCI IDU NA PORODILJNI
Premijerka se na sjednici Vlade pohvalila kako je od siječnja do listopada ove godine rođeno više djece nego u istom razdoblju u 2008. godini. Osobito ju je oduševila činjenica što je ove godine više muškaraca, čak 98 posto više, otišlo na porodiljni dopust.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ribić 24.12.2009.

    Kakve veze ima ova nesreča sa upravom HŽ-a, Kalmetom i vladom?

  • 25sat 23.12.2009.

    Ne branim Kalmetu, ali nije on zadužen za održavanje kočionog sistema na vlakovima! Gospodo željezničari, plaće su vam uvijek bile solidne, pa onda radite svoj posao! Zna se valjda tko obavlja koje poslove!

  • svetac bez aureole 23.12.2009.

    Poltronka nije govorila o smjeni mafijaša Kalmete, jer ne smije govoriti o \"KUMU br.2\"!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare