To je to što me zanima!

Premijer ipak za Pelješki most, "ali to netko treba i platiti"

Premijer Zoran Milanović smatra da je cestovni koridor previše komplicirano rješenje. Komentirao je i kako je most dobra varijanta, ali "to netko treba i platiti"
Vidi originalni članak

Premijer Zoran Milanović u subotu je za televiziju BHT 1 rekao kako Hrvatska i BiH moraju naći načina da riješe problem međudržavne granice. Istaknuo je i da bi gradnja Pelješkog mosta ipak mogla biti rješenje povezivanja teritorija Hrvatske. 

Milanović je rekao kako je u cilju rješavanja problema međudržavne granice i pokrenuo postupak ratificiranja sporazuma iz 1999. godine kojega su potpisali predsjednici Franjo Tuđman i Alija Izetbegović.

- Taj sporazum je rezultat rada stručnjaka i zato bi ga trebao ratificirati - naglasio je Milanović. Smatra da je cestovni koridor previše komplicirano rješenje. Komentirao je i kako je most dobra varijanta, ali "to netko treba i platiti". 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • Vlad 07.10.2013.

    A da se napravi tunel za koji BiH nema argumeta spriječiti? Jedini problem je da to Jure "bura" ne može graditi. Ovu vrstu tunela ne mogu raditi ni Kalmetovi moleri nego: Japanske, Engleske, Francuske i Američke tvrtke koje si neče dozvoliti da nakon jednog 45 km tunela uđu u muljažu. Duplo jeftinije i ne smete bura.

  • PapaŠtrumpf 06.10.2013.

    Ja sam za to da Bill Gates kupi cijelu Hrvatsku i sve nas otjera odavde !

  • kreskor 06.10.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare