To je to što me zanima!

Pregrada: Zaprijetio oružjem i opljačkao dućan za otkup zlata

Pljačkaš je uz prijetnju oružjem ukrao manju količinu zlata, novac i dva mobitela u trgovini za otkup zlata. Materijalna šteta je oko 6000 kuna. Policija traži razbojnika
Vidi originalni članak

Maskirani muškarac upao je oko 16 sati u trgovinu za otkup zlata u Pregradi i zaposlenicima zaprijetio oružjem. Ukrao je manju količinu zlata, novac i dva mobitela te pobjegao. Policija je o razbojstvu izvijestila tek oko 21 sat te nisu željeli otkriti nikakve detalje. Rekli su nam da imaju svoje razloge za to. Materijalna šteta je oko 6000 kuna. Policija traži razbojnika.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • fabioo 30.12.2011.

    Cuo sam da je vlasnik tih ducana za otkup zlata jedna tvrtka...ili cak jedna osoba.I to nesto govori...

  • dadodado 30.12.2011.

    ovo je realnost..a vjerovatno i samo početak što nas sve čeka..pitam se zašto je toga sve više????...a sigurno je ljudima dosadno..do sad je radio pa nije dobio plaču al je dobio otkaz...a sad je odlučio da si riješi životno pitanje krađom o par tisuća kuna...riskirajuči nekoliko godina remetinca...ili je možda očajan? šta mislite??

  • Palmira2 30.12.2011.

    Znate u kakvim zemljma je na jednom uglu "kladionica", a na drugom "kupujemo lom zlato, plaćamo u kešu"? U onima iz kojih su već isisali sve ostalo što se moglo. Prva nudi lažne nade ( ionako je namješteno sve) - dok druga kupuje jeftino djedovinu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare