To je to što me zanima!

Josip Škorić o odlasku s čela HC-a: 'Odluka nije ishitrena. Sad je najbolje vrijeme za nove snage'

S obzirom da je Škorić ostavku podnio danas, u HC-u još predstoji procedura pred Skupštinom koja će njegov odlazak potvrditi
Vidi originalni članak

Predsjednik Uprave Hrvatskih cesta Josip Škorić podnio je ostavku. Iz osobnih razloga, kako potvrđuju u HC-u, više neće voditi tvrtku, a dok se ne odabere novi predsjednik Uprave, o poslovima Hrvatskih cesta brinut će članovi Uprave Alen Leverić i Željana Šikić, piše Večernji list.

- Kad negdje provedeš toliko godina, onda svakako to nije laka odluka, no nikako nije ishitrena. Više puta sam proteklih godinu dana razgovarao na tu temu, a još u svibnju sam i službeno obavijestio ministra da namjeravam ići - kaže Škorić za Dalmatinski portal.

ZASTRAŠUJUĆA SNIMKA IZ SAD-A Mališani u pelenama nasred autoceste izletjeli iz auta: 'Još uvijek sam šokiran da su živi...'

- Ponosan sam na sve projekte koje smo proveli u ime Vlade RH, a koji su unaprijedili život građanima. Neki od njih će ostati upisani u povijest. Tvrtka je posložena i stabilna. Pred Hrvatskim cestama su novi veliki projekti i vjerujem da je sad najbolje vrijeme za nove snage - zaključio je.

S obzirom da je Škorić ostavku podnio danas, u HC-u još predstoji procedura pred Skupštinom koja će njegov odlazak potvrditi.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • jajac 22.08.2024.

    Tako je i ćaća otiša ali ga ubrzo privelo!

  • nenno77 22.08.2024.

    uf...počelo je bježanje na vrijeme,kad se tu zakopa dorh bit će svega,al mislim da se bliži to vrijeme pošto su počeli bježati prije nego im se pokuca na vrata.

  • Linz 22.08.2024.

    Vidi mu njuške ............................................ ortodoksna HDZenjara !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare