To je to što me zanima!

Radniku s Jakuševca liječnici su amputirali ruku: 'Slomio je i tri rebra, sada je dobro. Budan je'

Jednom od radnika stradala je ruka i hitno su ga operirali u KBC-u Zagreb, a kako smo neslužbeno doznali odron je zatrpao kamion, ali se ne zna jesu li radnici tada bili u kamionu ili van njega
Vidi originalni članak

Troje radnika je odvezla Hitna, jedan je teže ozlijeđen, nakon što je rano jutros opet došlo do odrona planine smeća na zagrebačkom Jakuševcu.

Jednom od radnika stradala je ruka i hitno su ga operirali u KBC-u Zagreb. Kako neslužbeno doznajemo, odron smeća je bio na južnoj strani odlagališta i zatrpao je kamion Čistoće! Nije jasno jesu li ozlijeđeni radnici u tom trenutku bili u kamionu ili kraj njega.

UPRAVLJAČI OTPADOM Ove četiri tvrtke naplaćuju milijune za odlagalište otpada Jakuševec, ali šute o odronima

U 13 sati su iz bolnice najavili kako će se obratiti medijima vezano za stanje ozlijeđenog radnika.

- Kod nas je došao možda prije 45 minuta u jedinicu intenzivne medicine. Riječ je o 59-godišnjem pacijentu, ostao je bez nadlaktice, ima i tri slomljena rebra. Ima i frakturu torokalnog kralješka. To su teške tjelesne ozljede - rekao je prof. dr. sc. Slobodan Mihaljević iz KBC-a Zagreb.

- Nije bilo spasa i amputirana mu je lijeva ruka. Budan je, pri svijesti je - dodao je.

Sve o stanju na Jakuševcu detaljnije čitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • Imerator990 04.12.2023.

    Strasno!!!!Sjecam se kad je prije koju godinu jedan decko ostao bez obje ruke u prevrtanju kamiona kod Rijeke gdje su glavni krivci bili bahati presretaci koji misle da su glavni serifi na cesti...u tom slucaju je vuk pojeo magare a tako ce isto biti i u ovom slucaju..Pa prije koji dan pijani Banozic,Horvatincic...ljudi bjezite iz ove Teksaske zemlje gdje danas sutra mozete biti ubijeni a da za to niko ne odgovara

  • Cipelcug 04.12.2023.

    Zar radniku operacijom nisu mogli spasiti ruku? Ili im je bilo jednostavnije odrezati ti je.

  • Nenicaenica 04.12.2023.

    Hoće li Tomašević odgovarati za svoju nesposobnost?

Komentiraj...
Vidi sve komentare