To je to što me zanima!

Poznati novi detalji! Policajac se uhvatio za krov, vidio napadača i pustio se: 'Nije htio biti ubijen'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U tom trenutku napadač je krenuo pucati na skup na kojem je Trump u to vrijeme taman govorio o migracijama, kazao je Michael T. Slupe
Vidi originalni članak

Nekoliko trenutaka prije što je zapucao na Donalda Tumpa, mladić (20) naišao je na lokalnog policajca koji ga nije mogao 'neutralizirati', otkrio je šerif okruga Michael T. Slupe o detaljima atentata na bivšeg američkog predsjednika, prenosi The Washington Post.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kazao je kako se policajac iz Butler Townshipa podigao dovoljno visoko kako bi zavirio na krov zgrade koja se nalazila u blizini skupa i tamo ugledao 20-godišnjaka koji je držao poluautomatik AR-15 u rukama. Okrenuo ga je prema njemu i uperio u policajca, koji je na to pao na tlo kako bi 'izbjegao metak'.

- Pustio se jer nije htio biti ubijen - kazao je Slupe. 

KOMENTIRAO NAPAD VIDEO Joe Biden: 'Naredio sam da istraga bude temeljita i brza. Trump je dobio veću sigurnost'

- U tom trenutku napadač je krenuo pucati na skup na kojem je Trump u to vrijeme taman govorio o migracijama - dodao je. 

Policajac je otišao na krov nakon što je dobio naredbu, nastavlja dalje Slupe, govoreći kako je trebao identificirati sumnjivu osobu koja je bila viđena u blizini skupa. Ipak, nije sigurno je li ta naredba došla od savezne, državne ili lokalne vlasti.

POKUŠAJ ATENTATA NA TRUMPA Melania Trump prekinula šutnju: 'Shvaćam da je naš život na rubu razorne promjene...'

- Zbog toga je policija pretražila područje, ali kako ga nije mogla naći, pokušali su s krovom - kazao je.

U napadu je ubijen vatrogasac (50) koji je štitio svoju obitelj kada je začuo pucnjeve. Nekoliko sekundi nakon što je metak okrznuo glavu Trumpa, snajperisti su ustrijelili 20-godišnjaka i usmrtili ga još na krovu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 62

  • el_comandante 16.07.2024.

    Kako sada lažu. Svjedoci govore, a postoje i snimke koje to potvrđuju, da su nekoliko minuta upozoravali policiju da je čovjek na krovu sa puškom, ali da policija nije reagirala, i nitko ne spominje policajca da se penjao na krov. Tek nakon što je napadač ubijen, popeli su se provjeriti da li je onesposobljen. Ljudi su upozoravali na atentatora i pokazivali u smjeru krova, čuje se na snimkama, i Trump je također to vidio i čuo, i manje više je posljednje dvije minute svog govora gledao upravo u tome smjeru. Samo je na par sekundi okrenuo glavu ravno prema publici, i zatim opet pogledao prema krovu taman prije nego je prvi hitac upućen. Snajperisti iz agencije također su imali uperene svoje puške i poglede prema tom krovu, ali reagirali su i ubili napadača tek nakon što je ispalio svoja tri hica, a Trump legao pod stol i više ga nije imao na nišanu. To su bile prve izjave svjedoka, uz nekoliko snimaka koje to potvrđuju. Neobično i jako čudno, a sada će službene priče biti prikladno izmijenjene da sve ispadne nekako u redu.

  • KAJ DA 15.07.2024.

    Bravo za policajca...Ipak mu je važnija vlastita glava nek Trumpova...

  • kajgotzg 15.07.2024.

    .sve to nekak sumnjivo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare