To je to što me zanima!

Poznati chefovi stara hrvatska jela spremali na moderan način

U organizaciji Hrvatske turističke zajednice, u sklopu projekta ‘Hrvatska 365 gourmet’, u Osijek su stigli Lionel Levy iz Francuske, Filippo Saporto iz Italije te chef slastičar Yoan Dessarzin
Vidi originalni članak

Kušali smo neka vaša autohtona jela i predivno je bilo osjetiti i na tanjuru vidjeti svu tu vašu tradiciju i povijest, rekao je u chef Lionel Levy na radionici u osječkom restoranu Muzej okusa.

POGLEDAJTE VIDEO:

U organizaciji Hrvatske turističke zajednice, u sklopu projekta ‘Hrvatska 365 gourmet’, u Osijeku su Lionel Levy iz Francuske, Filippo Saporto iz Italije te chef slastičar Yoan Dessarzin iz Francuske, nositelji Michelin zvjezdica kvalitete pred 60-ak kuhara iz Slavonije i Baranje pokazali kako se hrvatska stara jela mogu prirediti na moderan način. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Uragan_1 09.11.2017.

    I kod mene danas domace jelo, grah sa žutim merlinom

  • 09.11.2017.

    Toliko informacija odjedanput nitko nemože pojmiti......pročitao ,pregledao i znam manje nego prije..."svaka čast" autoru članka..

Komentiraj...
Vidi sve komentare