To je to što me zanima!

Poznatu pjevačicu uhitili u BiH: Verena pomagala u skrivanju vođe škaljarskog klana?

Nakon dovršetka kriminalističke obrade, osumnjičeni će biti predani Tužiteljstvu BiH uz izvještaj o počinjenom kaznenom djelu
Vidi originalni članak

Ognjen Odović iz Sokoca i Verena Cerovina iz Sarajeva uhićeni su jučer jer se sumnjiče da su pomagali u skrivanju Ognjena Orašanina, vođi Škaljarskog klana, pišu Nezavisne novine.

Naime, dvoje uhićenih se tereti za organizirani kriminal povezan s kaznenim djelom pomaganja počinitelju. Tijekom uhićenja oduzeti su predmeti koji bi mogli poslužiti kao dokazi u postupku.

- Navedene osobe sumnjiče se da su počinile kazneno djelo pružanja pomoći u skrivanju O. O. iz Sokoca, za kojim je bila raspisana tjeralica, a koji je član Škaljarskog klana - priopćili su iz policije Republike Srpske koja je akciju odradila u suradnji s Policijskom upravom Istočno Sarajevo.

STIŽU POHVALE IZ RUSIJE Lavrov i Medvedev pisali Dodiku, hvale ga zbog suprotstavljanja Zapadu

Nakon dovršetka kriminalističke obrade, osumnjičeni će biti predani Tužiteljstvu BiH uz izvještaj o počinjenom kaznenom djelu.

Oni se dovode u vezu s Ognjenom Orašaninom, za kojim je također bila raspisana tjeralica Interpola. Orašanina je početkom rujna uhitila policija u sarajevskom naselju Otoka.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Jopazg 03.10.2024.

    To je sljakarac taslacio😄

  • dav87gr 03.10.2024.

    Fala Bogu ta toga kod nas nema.

  • Ivanka Ban 03.10.2024.

    Živa plastičnjača! Plastika od glave do guzice!

Komentiraj...
Vidi sve komentare