To je to što me zanima!

Požar u Žrnovnici više ne prijeti kućama: 'Lokalizirali smo ga...'

Budući da je stavljen pod kontrolu ujutro nema potrebe za uključivanje kanadera u gašenju požara, rekli su vatrogasci. Požarište je na brdskom teško pristupačnom terenu te vatra ne ugrožava kuće.
Vidi originalni članak

Požar koji je planuo u nedjelju predvečer u Žrnovnici, sjeveroistočno od raketne baze, tijekom noći stavljen je pod kontrolu i u ponedjeljak ujutro vatrogasci su nastavili njegovo saniranje, izvijestili su iz Županijskog vatrogasnog središta u Splitu.

Požar se više ne širi, a 90 vatrogasaca s 26 vozila obavlja njegovu sanaciju, rekli su Hini u vatrogasnom središtu. Budući da je stavljen pod kontrolu ujutro nema potrebe za uključivanje kanadera u gašenju požara, rekli su vatrogasci.

STIŽE JOŠ VATROGASACA VIDEO Četiri kanadera bore se s gašenjem požara koji je planuo na Žrnovnici kod raketne baze

Požarište je na brdskom teško pristupačnom terenu te vatra ne ugrožava kuće.

- Požar smo lokalizirali, upravo je smjena vatrogasaca u tijeku pa ćemo imati više informacija. Ali, važno da je sve pod kontrolom - rekao nam je zapovjednik DVD-a Žrnovnica Tomislav Šale Mihanović. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • damad 02.09.2024.

    nakaze sad pale jer im se caca dol gusija u dimu

  • Dalmatinka😇 02.09.2024.

    Ĝadno je to kad gromovi iz vedra neba pale pola Poljica. Naši bivši susjedi ipak održavaju obečanje koje su dali poslije rata." Rekli su da će Hrvatska gorjeti " Svake godine očuvaju svoju prljavu igru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare