To je to što me zanima!

Požar u Zatonu kod Šibenika gasi 150 vatrogasaca: 'Situacija nikad gora u zadnjih 10 godina'

Načelnik gradskog Stožera civilne zaštite i zamjenik šibenskog gradonačelnika Danijel Mileta rekao je u srijedu predvečer da je počela evakuacija stanovništva Zatona i Rasline brodovima prema Bilicima
Vidi originalni članak

Na požaru kod Zatona trenutno je angažirano oko 150 vatrogasaca. Temeljem zapovjedi glavnog vatrogasnog zapovjednika u pripravnost su stavljeni vatrogasci iz Primorsko-goranske i Karlovačke županije, a upućeno je i 25 vojnika na čuvanje požarišta u Raslini kao i pripadnici Ličko-senjske županije s vozilila i opremom.

Požar je zahvatio dio kuća i vozila, a puše jaka tramuntana koja otežava gašenje. Vatrogasci i zračne snage nastavljaju braniti objekte.

Načelnik gradskog Stožera civilne zaštite i zamjenik šibenskog gradonačelnika Danijel Mileta rekao je u srijedu predvečer da je počela evakuacija stanovništva Zatona i Rasline brodovima prema Bilicima.

- Situacija što se tiče ugroze stanovništva nikad nije bila gora u zadnjih deset godina, evakuacija stanovništva s požarom zahvaćenih područja u Zatonu i Raslini je počela, a u ovim trenucima se sastaje Stožer civilne zaštite Grada Šibenika - rekao je Mileta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Evakuiraju se žene i djeca, a muškarci ostaju gasiti vatrenu stihiju.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • IPswič 13.07.2022.

    Treba više navijača Da bodre vatrogasce.

  • gziratoboli777 13.07.2022.

    hvale se sa stotinama postavljenih kamera,dronovima a nikad više požara,pa tko je ovdje lud,zbunjen ili ne normalan,posebno oko zadra gdje je jedan od centara vatrogastva,kanaderi,dronovi ,ovo je postala smijurija

Komentiraj...
Vidi sve komentare