U novom broju magazina za uživanje u hrani krenite na put Meditreanom bez da se ustanete sa svoga stola! Otkrijte trikove za ukusni kus-kus s piletinom i fetom, tjesteninu s pestom od sušenih rajčica, pileći souvlaki i još mnoge delicije. Otkrijte i kako je hamburger od brze hrane prešao u domaće specijalitete. Miniburger, hamburger s umakom od trešanja i pikantni hamburger od miješanog mesa samo su neki od recepata kako hamburgeru dati jednostavan "makeover".
Potražite 16 ideja za superbrzi gastroužitak - citrusna piletina,juha s puretinom i tjesteninom, svinjetina s prženim cherry rajčicama, omlet s ljetnim povrćem... Recepti koji se pripreme za manje od 20 minuta.
Pronađite i idealno ljetno osvježenje za ove ljetne dane. Talijanski klasik panna cota sastoji se od bijele kreme s voćnim ili čokoladnim umakom koji će vam uljepšati vrući dan, a panna coti se u desertima pridružuju slastice koje možete pripremiti s višnjama. Tart od višanja, semifreddo s višnjama i još pokoji recept od višanja pripremite s lakoćom.
Kao i dosad, nastavite nam slati svoje omiljene recepte jer će oni najslasniji biti nagrađeni!
Skuhatćute + 24sata= 6,99 kuna