To je to što me zanima!

'Posvojili smo djevojčicu iz DR Konga. Postupali smo potpuno po uputi našeg Ministarstva'

Kristijan Sojč je roditelj-posvojitelj djeteta iz DR Konga. Za 24sata opisuje cijeli proces posvojenja i sve s čime se danas on i njegova obitelj suočavaju
Vidi originalni članak

24sata su razgovarala s Kristijanom Sojčom, posvojiteljem djeteta iz Konga. Detaljno nam je opisao proces posvajanja, uključujući koordinaciju s nadležnim tijelima u Hrvatskoj i ishođenje potrebnih dokumenata. Opisao je i kako se trenutno nosi s aktualnom situacijom.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 10

  • simplicije23 17.02.2023.

    Gauthier Luyela, ravnatelj zadužen za zaštitu djece u kongoanskom Ministarstvu za obitelj i djecu, izjavio je novinarima AFP-a da stranci ne mogu legalno posvajati djecu iz DR Kongo od 2017. godine, kada je donesem novi zakon o obiteljskom pravu. Nikakva međunarodna posvojenja nisu moguća sve dok se ne osnuje nova državna agencija koja će to i nadzirati.

  • Kikiriki123 17.02.2023.

    Bravo Kristijane, sve dobro rečeno i sve je jasno. Pustite neuke budale, karavana prolazi dok psi laju. Veselite se svojem djetetu, svi normalni su sretni da ste na divan način uspjeli riješiti obiteljski problem. I nemojte se bojati, članica smo Europske unije, sreća je da smo otišli s Balkana. Glasna rasistička grupica ne odlučuje o ničemu, marginalci s manjkom obrazovanja i prevelikim apetitima da drugima sole pamet.

  • Leta Semoa 17.02.2023.

    Nije rekao jel on dokumente ovjeravao u Špičkovini!

Komentiraj...
Vidi sve komentare